Antena Meniu Search
x

Foto Femeie beată, surprinsă de poliţişti conducând un Volkswagen cu doar două cauciucuri, în Anglia

O femeie a ajuns „vedetă” în mediul online, după ce s-a urcat beată la volanul unei maşini, încercând să conducă cu doar două cauciucuri atașate la roţi. Imaginile tragi-comice au ajuns virale, spre amuzamentul şoferilor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.03.2021, 13:07

Volkswagen albastru, fără cauciucuri
Femeia a fost găsită pe şosea, încercând să conducă maşina cu doar două anvelope - Manchester Evening News
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Lakeya Hadid-Alanzi, în vârstă de 22 de ani, a fost văzută în timp ce conducea un Volswagen pe strada East Lancs Road lângă Worsley, la primele ore ale dimineții, de către un ofițer de poliție. Modul „inedit” de a conduce a adus-o în fața Consiliului Magistraturii din Manchester, păţania lăsând-o fără permis de conducere.

Ofiţerul a declarat la momentul respectiv că ieşeau inclusiv scântei din autovehicul, în încercarea disperată a femeii de a face maşina să înainteze, în ciuda faptului că avea doar două roţi funcţionale. A fost rugată să coboare imediat din autovehicul, moment în care organul de poliţie a sesizat că miroase puternic a alcool. Fiind în stare vizibilă de ebrietate, aceasta a fost rugată să sufle în aparatul etilotest, găsindu-i-se o alcoolemie de peste limita legală, 0,6 grame de alcool în aerul expirat.

„La 5.40 dimineața, pe 16 octombrie, un ofiţer de poliţie era de serviciu când a semnalat un Volskwaven furat pe şosea. Când se apropia de o intersecție de pe East Lancs Road, a observat vehiculul pe partea opusă a carosabilului, condus pe două roți. Se auzea un zgomot puternic pe carosabil şi ieşeau scântei din maşină aşa că poliţistul a cerut şoferiţei să oprească şi să coboare. Acuzata mirosea aalcool şi era abuzivă verbal” a declarat procurorul, Zak Azim în faţa instanţei de judecată.

În maşină se mai aflau doi pasageri

Avocatul apărării, Jane Miller, a declarat instanței recent, la ultima înfăţişare în cadrul procesului, că femeia este însărcinată cu primul ei copil şi că de la incident a încercat „să-şi schimbe viaţa”.

"Maşina nu era a ei, era a fratelui ei. Ea a spus că fusese în centrul oraşului cu un prieten, acesta conducând iniţial, dar apoi au făcut schimb. Știa că ar fi trebuit să nu mai conducă la acea oră, dar a încercat să se întoarcă spre Manchester. Tot ea a povestit că persoana care conducea inițial mașina încerca să ajungă la Liverpool. Este îngrijitoare și nu are nevoie de permis de conducere pentru a lucra aşa că nu îl avea la ea. Trebuia să înceapă Universitatea în aprilie și este însărcinată cu copilul ei, pe care îl va naşte în octombrie. Ea spune că încearcă să-și schimbe viața", a adăugat Miller.

Hadid-Alanzi a primit o amendă de 275 de lire sterline și a rămas fără permisul de conducere timp de 18 luni după ce a recunoscut infracțiunea de conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis, la ultima înfăţişare în faţa instanţei, potrivit Manchester Evening News.

„Sunt lucruri serioase, mai ales când vorbim despre conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. Era un drum principala glomerat şi ea conducea cu două anvelope lipsă” a declarat Mark Hadfield.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Femeie beată, surprinsă de poliţişti conducând un Volkswagen cu doar două cauciucuri, în Anglia