Antena Meniu Search
x

Fiica generalului Soleimani, amenințare înfiorătoare: "Trump, nebunule, să nu crezi că totul s-a sfârșit"

Fiica generalului iranian Qasem Soleimani, ucis după un atac cu drona ordonat de Donald Trump, a anunțat că urmează "o zi neagră" pentru SUA.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.01.2020, 13:19

Fiica generalului iranian Qasem Soleimani, ucis după un atac cu drona ordonat de Donald Trump, a anunțat că urmează "o zi neagră" pentru SUA.

Moartea generalului Soleimani a stârnit mânia iranienilor, iar mii de cetățeni au ars steaguri ale Statelor Unite și au scandat lozinci antiamericane pe străzile din Teheran.

Steaguri arse în Teheran

Și în Parlamentul din Iran au fost scene similare, zeci de parlamentari scandând "Moarte Americii" din fața tribunei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zeinab Soleimani, fiica fostului lider din Gărzile Revoluționare, a amenințat la rândul ei SUA și aliații ei. "Trump, nebunule, să nu crezi că totul s-a sfârșit cu martiriul tatălui meu", a declarat ea într-un discurs susținut la Universitatea din Teheran și transmis în direct la televiziunea de stat.

Femeia a adăugat că "o zi neagră" se va abate asupra Statelor Unite și a Israelului ca rezultat al atacului cu drone din apropierea Aeroportului din Bagdad.

La funerariile transmise în direct au participat cei mai înalți oficiali din Iran, alături de liderul suprem Ali Khamenei.

Declarația vine după ce generalul Esmail Ghaani, care a preluat conducerea Forțelor Quds după decesul liderului Soleimani, a promis că "va alunga America din regiune".

Qasem Soleimani

"Dumnezeu cel măreț a promis răzbunare, iar Dumnezeu este cel mai mare răzbunător. Anumite acțiuni vor fi luate", a spus Esmail Ghaani, la funerariile predecesorului său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fiica generalului Soleimani, amenințare înfiorătoare: "Trump, nebunule, să nu crezi că totul s-a sfârșit"