Antena Meniu Search
x

Fiii românului mort în Italia după ce şi-a scos singur dinţii fac un apel disperat: "Ajutaţi-ne să îl aducem acasă!"

Eugen Muntean venise în Italia în speranţa unui trai mai bun. A avut parte, însă, de un sfârşit dramatic. A murit la începutul anului după ce şi-a scos singur doi dinţi. Acum, fiii românului cer ajutor oamenilor pentru a-şi putea repatria tatăl.

Fiii românului care a murit în Italia după ce şi-a scos singur dinţii fac un apel disperat: "Ajutaţi-ne să îl aducem acasă" - Facebook

Eugen Muntean venise în Italia în speranţa unui trai mai bun. A avut parte, însă, de un sfârşit dramatic. A murit la începutul anului după ce şi-a scos singur doi dinţi. Acum, fiii românului cer ajutor oamenilor pentru a-şi putea repatria tatăl.

Românul de 55 de ani trăia la Acri, Cosenza, împreună cu iubita lui şi fratele acesteia. Muncea ici, colo şi avea bani cât să trăiască de pe o zi pe alta. Lucrase pentru o firmă din Acri, însă şi-a pierdut serviciul, iar patronul nu l-a plătit. 

Pentru un timp, cei trei au locuit într-o baracă din parcul Serralonga, însă au fost evacuaţi. Salvarea lor a venit de la un preot, care a avut grijă de ei pentru o perioadă bună de timp.

Le dădea haine şi mâncare, iar un antreprenor din zonă le-a dat chiar şi o locuinţă, fără să le ceară vreun ban.

La sfârşitul anului, Eugen Muntean a început să aibă dureri insuportabile de dinţi şi, pentru că nu avea bani să meargă la dentist, a decis să îi scoată singur.

După cele două extracţii, românul a început să se simtă din ce în ce mai rău. Pe 2 ianuarie a ajuns la spital, însă a fost prea târziu. Avea deja septicemie.

A murit la câteva ore după ce a fost internat.

Băieţii românului cer ajutor pentru repatriere

În urma morţii românului, trei băieţi au rămas orfani de tată.

Unul dintre ei, Nicu Muntean, a făcut un apel disperat pe Facebook şi cere ajutorul oamenilor pentru a-i ajuta să-şi aducă tatăl acasă.

"Fac apel către utilizatorii Facebook,cunoscuți și necunoscuți,prieteni,rude,oameni cu suflet bun care știu ce înseamnă să pierzi o persoană apropiată,importantă. Eu și cei doi frați ai mei ne aflăm in imposibilitatea financiară de a aduce acasă corpul neînsuflețit al tatălui nostru care din păcate a plecat dintre noi acum cateva zile,aflându-se în Italia de aproximativ 10 ani a dus o viață grea printre străini ca mai apoi să aibe un sfârșit tragic. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O parte din rude ne vor ajuta dar tot nu reușim să strângem necesarul pentru costurile repatrierii,așa că m-am văzut nevoit să fac așa ceva cu speranța că i se vor putea face rânduielile creștinești,că va fi înhumat aproape de noi,acolo unde s-a născut,unde a copilărit și ne-a dat viață,in ciuda istoriei familiei noastre destrămate.

Așa că cine vede această postare și poate să ne ajute cu cât de puțin sau măcar să distribuie ca in acest fel să o vadă cât mai multe persoane,ar fi de mare ajutor.

Acesta este contul bancar in care se poate dona~IBAN ES20 2038 2814 5960 0029 2013", este mesajul postat pe Facebook de fiul românului mort în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Fiii românului mort în Italia după ce şi-a scos singur dinţii fac un apel disperat: "Ajutaţi-ne să îl aducem acasă!"