Antena Meniu Search
x

Update Focuri de armă în Indianapolis. Opt oameni au murit împușcați într-un depozit al companiei de curierat FedEx

Atac armat în Indianapolis, opt oameni au murit împușcați după ce s-au tras focuri de armă într-un depozit al companiei de curierat FedEx, potrivit purtătorului de cuvânt al departamentului de poliție metropolitană Indianapolis, Genae Cook.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.04.2021, 10:29

Poliția este prezentă la un atac armat în Indianapolis
Poliția este prezentă la un atac armat în Indianapolis

Incidentul armat s-a petrecut la o unitate FedEx situată la 8951 Mirabel Road din Indianapolis, potrivit poliției.

Autorul atacului armat s-a sinucis

O purtătoare de cuvânt a poliției a spus că opt oameni au murit împușcați și mai multe persoane au fost rănite de gloanțe, în atacul armat. De asemenea, atacatorul s-ar fi sinucis și nu a existat nicio altă amenințare pentru comunitate, a mai anunțat poliția.

Potrivit polițiștilor, primele rapoarte cu privire la împușcăturile din centrul FedEx, aflat lângă aeroportul orașului, au fost primite imediat după ora 23:00.

Martorii au declarat că au auzit mai multe focuri de armă la un depozit FedEx și unul a spus că a văzut un bărbat trăgând cu o armă automată.

Omul înarmat, despre care se spune că a acționat singur, s-ar fi sinucis. Autoritățile au declarat că nu mai există nici o amenințare la adresa siguranței publice.

Zborurile de pe aeroportul internațional din apropiere, unde compania aeriană FedEx Express are un centru, nu sunt afectate.

Persoanele rănite au fost transportate de urgență la spital.

Polițiștii au închis o autostradă din apropierea centrului FedEx

Autostrada principală din apropiere, I-70, a fost închisă în ambele sensuri între I-465 și Ronald Reagan Parkway din cauza activității poliției, potrivit Sgt. John Perrine. 

„Vă rugăm să căutați rute alternative”, a scris el pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Focuri de armă în Indianapolis. Opt oameni au murit împușcați într-un depozit al companiei de curierat FedEx