Antena Meniu Search
x

HAOS în vestul Europei! Zeci de drumuri blocate, zboruri anulate, mii de școli închise, după valul de ninsori și frig din Anglia, Franța și Belgia

Un val de ninsori şi frig afectează ţările din vestul Europei, zăpada și poleiul provocând haos în Marea Britanie, Franța sau Belgia.

Un val de ninsori şi frig afectează ţările din vestul Europei, zăpada și poleiul provocând haos în Marea Britanie, Franța sau Belgia.

Marea Britanie

În Marea Britanie, ninsorile şi zăpada de 20 de centimetri au dus la blocarea unor drumuri, la locuinţe lipsite de electricitate şi la întârzierea unor zboruri de pe mai multe aeroporturi.

Pe acelaşi subiect

Sute de școli vor rămâne închise mâine, în regiunea West Midlands.

Vremea afectează şi localităţi din Ţara Galilor şi Scoţia.

Belgia

În Belgia a fost declanşat codul portocaliu de polei, fiind afectate provinciile Liège, Namur şi Luxembourg. Alerta prevede că traficul va fi extrem de riscant, astfel că lumea este sfătuită să dea dovadă de prudenţă şi răbdare.

Din cauza ninsorii sunt posibile întârzieri la Brussels Airport, dar şi probleme în traficul tramvaielor şi metrourilor din Bruxelles.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Franța

În Franţa, 22 de departamente se află sub cod portocaliu pentru risc de ninsoare, polei, vânt şi avalanşe.

Olanda

În Olanda, a fost emis un cod portocaliu de ninsori, mai multe drumuri fiiind închise din cauza ninsorii şi a poleiului.

În prezent este afectată regiunea de sud a Olandei, urmând ca, treptat, ninsorile să se extindă în partea de nord a Olandei, iar în sud să se transforme în ploaie. Stratul de zăpadă poate atinge între 5 cm şi 10 cm, chiar până la 15 cm în nord, iar viteza vântului poate ajunge până la 90 km/oră.

Din cauza ninsorilor şi a vântului, Aeroportul Schiphol din Amsterdam avertizează cu privire la posibilitatea producerii de întârzieri sau anulări ale unor zboruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » HAOS în vestul Europei! Zeci de drumuri blocate, zboruri anulate, mii de școli închise, după valul de ninsori și frig din Anglia, Franța și Belgia