Antena Meniu Search
x

Imagini cumplite în Germania, unde un șofer român a ars de viu în cabina TIR-ului răsturnat pe șosea

Imagini cumplite au fost surprinse în Germania, unde un șofer român a ars de viu în cabina TIR-ului răsturnat pe șosea. Poliția nu știe însă deocamdată identitatea exactă a camionagiului mort.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.08.2020, 14:36

  • Camionul, românesc, fusese oprit de poliție cu trei ore înainte de accident.
  • Șoferul n-a mai putut să iasă din cabina incendiată.

Un accident mortal a avut loc marți după-amiază, în jurul orei locale 15:15, pe Autobahn 4, lângă Kerpen. Un șofer român neidentificat a ars în camionul răsturnat pe asfalt, iar polițiștii nu au putu să-l identifice, chiar dacă știau exact despre ce camion e vorba.

În jurul orei 12:30, poliția autostrăzii din Koln a verificat camionul în zona de odihnă Frechen-Nord. Poliția a fost informată de un martor că un șofer de camion părea a fi foarte beat, la benzinărie. 

Ofițerii l-au verificat pe șofer și au constatat că testul de alcool a arătat rezultatul de 2,6 la mie. Agenții au comandat un test de sânge, i-au luat permisul șoferului român de 56 de ani, l-au amendat și i-au interzis să mai conducă.

Poliția a luat legătura cu șeful șoferului, care conducea un camion înmatriculat în România, iar acesta le-a promis ofițerilor, scrie report-k.de, că va trimite un șofer înlocuitor. Tot ce e clar acum pentru anchetatori e că TIR-ul răsturnat trei ore mai târziu și care a ars e același din parcare.

Nu e însă clar cine e șoferul: e vorba despre cel prins băut și care a plecat la drum fără permis, sau despre înlocuitorul lui, trimis de șef?

Ce e sigur e faptul că, înainte de a se răsturna și a luat foc, camionul a lovit balustrada din dreapta, apoi cabina a căzut cu ușa șoferului pe asfalt și a luat foc. Șoferul n-a mai putut să iasă și a ars de viu în interior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Imagini cumplite în Germania, unde un șofer român a ars de viu în cabina TIR-ului răsturnat pe șosea