Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice: Zeci de cadavre aruncate în gropi comune într-un oraş ucrainean, după ce oamenii au fost ucişi de trupele ruseşti

Imagini de-a dreptul cutremurătoare cu zeci de cadavre aruncate în gropi comune într-un oraş ucrainean au fost făcute publice. Oamenii au căzut victime nevinovate trupelor ruseşti.

de Monica Palade

la 18.03.2022, 11:59

Ca să îşi îngroape morţii, localnicii din suburbia Bucha, lângă Kiev, au început să sape gropi uriaşe pentru zecile de civili uciși în „Bătălia de la Bucha”.

Un videoclip dramatic și detaliat îi arată pe localnici punând și îngropând zeci de oameni în afara bisericii oraşului, Sf. Andrei Pervozvannoho. Nu sunt lăsate date de indentificare, cruci sau ceva scris în memoria acestora, potrivit persoanei care a distribuit video pe Facebook.

Zeci de morţi rămaşi fără identitate

Localnicii din Bucha sunt văzuți ridicând cadavrele în saci dintr-un camion și îngropându-le cu grijă în afara bisericii principale a suburbiei. Andriy Levkivskyi a scris: „67 de civili au fost îngropați pe terenul bisericii orașului Bucha într-o groapă comună. Erau diferiți, dar acum nimeni nu este identificat. Crucile nu sunt puse pe gropile comune”.

Pe acelaşi subiect

Nu este clar unde au murit exact oamenii sau în ce împrejurări, dar este mai mult decât probabil că şi-au pierdut viaţa în timpul bătăliei de la Bucha, care a durat două săptămâni şi care a început la sfârșitul lunii trecute.

Zecile cadavre îngrămădite în gropile comune din Bucha sunt atent ambalate și sigilate - și se speră că pot fi mutate într-un loc mai potrivit după încheierea conflictului. De luni, Rusia susţine că a preluat controlul în suburbia din nordul Kievului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Imagini dramatice: Zeci de cadavre aruncate în gropi comune într-un oraş ucrainean, după ce oamenii au fost ucişi de trupele ruseşti