Antena Meniu Search
x

ÎNGERUL lui Luca! Ea este femeia care l-a salvat pe românul rănit în atacul de la Las Vegas: "El este eroul meu" (VIDEO)

Luca Iclodean poate spune că a avut un înger păzitor în timpul celui mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite. Este vorba despre Lenea Sampson.

Luca Iclodean poate spune că a avut un înger păzitor în timpul celui mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite. Este vorba despre Lenea Sampson.

Lenea este cea care, cu riscul de a-și pierde viața, l-a ajutat pe Luca să fugă din calea gloanțelor ce-au ucis 59 de oameni, duminică seară, la Las Vegas.

Cei doi lucrau amândoi la barul din spatele scenei.

Pe acelaşi subiect

"Încercam să intrăm într-un trailer, iar la un moment dat mi-a spus că a fost împușcat. L-am atinc cu mâna și m-am umplut de sânge. Și, în toată nebunia, nu-l vedeam decât pe Luca ținând în mână telefonul lui pe care se vedea poza mamei lui. În acel moment, i-am spus: "Ok, nu te pot lăsa aici. Sunt lângă tine, trebuie să fugim chiar acum, trebuie să plecăm din acest loc acum", a povestit Sampson întreaga scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit fox40.com, Lenea a reușit să-l ducă pe Luca la o ambulanță, care l-a transportat la spital.

Însă, ajutorul ei nu s-a oprit aici. Îngerul păzitor al lui Luca a continuat să meargă la spital și să-l viziteze în fiecare zi de la masacrul din Statele Unite.

"Să-l văd pe el cum se vindecă, mă ajută pe mine să trec peste această tragedie. El este eroul meu, a supraviețuit și în fiecare minut se simte mai bine și sunt extrem de fericită. Nu știu dacă Dumnezeu m-a pus la locul potrivit, în momentul potrivit și mi-a dat putere pentru amândoi", a mai spus cu lacrimi în ochi Lenea Sampson.

Traian Iclodean, tatăl lui Luca, o numește pe Lenea îngerul lui păzitor: "Nu am cuvinte să spun cât de fericiți suntem, cât de binecuvântați. Suntem copleșiți".

Luca locuieşte de 20 de ani în Statele Unite, cu familia. În urma atacului armat din Las Vegas, un glonț i-a perforat un plămân, iar un altul l-a atins superficial. Medicii i-au îndepărtat două treimi din plămân, iar acum Luca se simte mai bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » ÎNGERUL lui Luca! Ea este femeia care l-a salvat pe românul rănit în atacul de la Las Vegas: "El este eroul meu" (VIDEO)