Antena Meniu Search
x

Video Ipoteză-şoc în cazul Dankăi, fetița de 2 ani dispărută din Serbia. Micuţa ar fi fost filmată în Viena alături de două românce

Ipoteză-şoc în cazul fetiţei de doi ani, dispărută în urmă cu o săptămână din Serbia. Două românce sunt suspectate că ar fi răpit-o pe copilă. Asta scrie presa din Serbia şi asta investighează şi Poliţia. Totul, după apariţia unui videoclip controversat. Micuţa ar fi fost surprinsă în Viena alături de două femei care vorbeau româneşte.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 01.04.2024, 17:52

Vezi și

Filmarea în care apare o fetiță cu suzetă în gură, îmbrăcată într-o geacă albă și roz, ar fi fost realizată sâmbătă, pe 30 martie, de un bărbat de origine sârbă care locuiește în Viena și care a trimis videoclipul autorităților austriece. 

Două române, suspectate că ar fi răpit-o pe copilă

Omul crede că micuța pe care a filmat-o ar putea fi Danka. A povestit că a văzut-o lângă o stație de metrou. Copila fugea și țipa. Bărbatul a observat că era alături de două femei care vorbeau românește între ele și au strigat-o pe fetiță, dar aceasta nu a răspuns, a precizat sârbul care a și fost audiat de poliție. 

Circumstanțele exacte, în special dacă este vorba despre fetița dispărută, fac obiectul unei anchete în curs. Pe de altă parte, în Serbia, dar și în Croația și Bosnia Herzegovina, peste 1.000 de angajați ai serviciilor de urgență o caută neîncetat pe Danka. Părinții copilei au fost și ei interogați intens de poliție, separat, timp de câteva ore, de mai multe ori. Scafandrii au cercetat și lacul din zona unde a fost sesizată dispariția. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Ipoteză-şoc în cazul Dankăi, fetița de 2 ani dispărută din Serbia. Micuţa ar fi fost filmată în Viena alături de două românce