Antena Meniu Search
x

Video Fetiță de 2 ani, căutată cu disperare după ce a dispărut din Serbia. Autoritățile cred că Danka ar putea fi în România

Misiune contra cronometru pentru autoritățile din Serbia, după ce o fetiță de 2 ani a dispărut. Poliția crede că micuța Danka ar fi putut să ajungă în România.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 15:00

Vezi și

Autoritățile din mai multe state se află în alertă și desfășoară ample operațiuni de căutare a unui copil de 2 ani dat dispărut miercuri în Serbia. Potrivit presei bulgare, fetița ar putea să se afle în România.

Copila de doi ani ar putea fi în România 

Danka, descrisă ca având părul castaniu, ochi căprui și având o înălțime de aproximativ 85 de centimetri, a fost văzută ultima oară purtând pantaloni violet și o jachetă verde măsline, cu părul legat într-o coadă de cal. Autoritățile o caut cu câini de urmă și elicoptere. Activarea sistemului „Găsește-mă” marchează o premieră pentru Serbia, subliniind urgența situației, potrivit Novinite.

Copila ar putea fi în România sau Bulgaria, asta pentru că cele mai apropiate orașe din ambele țări sunt la o distanță de aproximativ două ore de locul unde a fost văzut ultima dată.

Vidin din Bulgaria este la o oră și jumătate distanță de Bor (orașul în care a dispărut copilul) iar Dobreta Turnu Severin din România este la două ore și jumătate de Bor, ambele suficient de aproape pentru ca fetița să fie transportată rapid, în cazul în care a fost răpită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Fetiță de 2 ani, căutată cu disperare după ce a dispărut din Serbia. Autoritățile cred că Danka ar putea fi în România