Antena Meniu Search
x

Iran a pus o recompensă de 80 milioane $ pe capul lui Trump, după moartea generalului Soleimani

Lideri din Iran au anunţat că oferă o recompensă de 80 de milioane de dolari pentru Donald Trump, în semn de răzbunare pentru moartea generalului Soleimani.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 07.01.2020, 09:54

Iran, recompensă pentru moartea lui Donald Trump
Iran a pus o recompensă pe capul lui Donald Trump - Profimedia Images / Ilustraţie

Lideri din Iran au anunţat că oferă o recompensă de 80 de milioane de dolari pentru Donald Trump, în semn de răzbunare pentru moartea generalului Soleimani.

Milioane de oameni au ieşit în stradă, la Teheran, la înmormântarea generalului Qasem Soleimani, ucis într-un raid cu dronă pe aeroportul din Bagdad.

În timpul funeraliilor naţionale, un lider rămas neidentificat a declarat la televiziunea naţională că fiecare cetăţean din Iran ar trebui să dea câte un dolar pentru recompensa pusă pe capul lui Donald Trump.

'Iran are 80 de milioane de locuitori. Dacă fiecare ar da câte un dolar, am reuşi să strângem suma necesară pentru recompensa pe capul preşedintelui Trump', ar fi declarat liderul iranian, potrivit en24.news.

Pe acelaşi subiect

Liderii iranieni au arborat steagul roşu pe moscheea Jamkaran din Iran, pentru prima dată în istorie, semn că urmează 'un război sângeros'.

Totul după ce generalul iranian Qasem Soleimani, considerat de SUA drept autorul unor crime abominabile, a fost ucis într-un raid cu dronă pe aeroportul din Bagdad.

Soleimani se afla într-un convoi atacat cu patru rachete lansate de pe drona MQ-9 Reaper, iar maşina sa a fost efectiv pulverizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Iran a pus o recompensă de 80 milioane $ pe capul lui Trump, după moartea generalului Soleimani