Antena Meniu Search
x

Video "Îți frânge inima!" Reacția sfâșietoare a unei fetițe când își vede grădinița și locul de joacă distruse de bombe, în Ucraina

Război în Ucraina. Un blogger ucrainean a publicat pe Telegram o filmare tulburătoare, care arată reacția sfâșietoare a unei fetițe în momentul în care își vede grădinița distrusă, în urma unui bombardament al rușilor. Din clădire au mai rămas în picioare doar câteva ziduri, iar locul de joacă este o ruină. În locul leagănelor sunt împrăștiate acum scânduri și fragmente de pereți.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.09.2023, 13:25

Vezi și

Fata se află în mașină împreună cu părinții ei, pe care îi roagă să oprească. Nu voia decât să iasă și să mai arunce o privire asupra rămășițelor grădiniței, acolo unde ea și prietenii ei mergeau fericiți, înainte de declanșarea războiului.

Copilul a început să plângă de îndată ce mașina s-a apropiat de grădiniță. Părinții au întrebat-o de ce plânge, iar fata a răspuns că plânge pentru că grădinița ei nu mai e.

Micuța coboară și, plângând în hohote, merge cu pașii ei mici spre dărâmături, privind lung spre leagănele rupte și clădirea din care nu a mai rămas mare lucru. 

"Un videoclip sfâșietor. O fetiță ucraineană, Masha, și-a văzut grădinița distrusă, unde a mers înainte ca rușii să-i atace țara", a scris bloggerul Maxim Mirovici în mesajul care însoțește filmarea.

Pe acelaşi subiect

O dronă rusă a lovit o școală din orașul Romnî. Patru profesori au murit

În dimineața zilei de 23 august, o dronă rusă a lovit o școală din orașul Romnî, regiunea Sumî, pe care profesorii reușiseră deja să o pregătească pentru începutul anului școlar. 

Șeful administrației militare din districtul Romny, Denis Vashchenko, a declarat că în momentul loviturii în clădire se aflau 19 persoane. Cadavrele directorului, directorului adjunct, secretarei și bibliotecarului școlii au fost găsite printre dărâmături. De asemenea, patru localnici care se aflau în apropierea școlii au fost răniți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Îți frânge inima!" Reacția sfâșietoare a unei fetițe când își vede grădinița și locul de joacă distruse de bombe, în Ucraina