Antena Meniu Search
x

Român de 23 de ani dispărut în Anglia. Iulian s-a urcat într-un tren spre Londra și nimeni nu mai știe nimic despre el

Iulian Goia, un tânăr de 23 de ani din Focșani, a fost dat dispărut după ce luni seară s-a urcat într-un tren spre Liverpool Street, din gara Ipswich, pentru a merge la unchiul său. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.06.2020, 16:13

  • Iulian a fost condus până la gară de un cunoscut al familiei sale și a fost însoțit până la urcarea în tren.
  • Tânărul de 23 de ani este căutat acum în toată Europa.

Potrivit descrierii făcute pe pagina Poliției Române, Iulian a fost condus până la gară de un cunoscut al familiei sale și a fost însoțit până la urcarea în tren. La destinație era așteptat de o persoană care a întârziat și la care Iulian nu a mai ajuns. 

Din acea zi, nimeni nu mai știe nimic despre el.

Potrivit poliției, tânărul este cunoscut ca fiind dependent de consumul de droguri. Ocazional, in lipsa consumului de stupefiante, are comportament deviant, cu episoade delirante si lipsa de orientare. 

Iulian Goia s-a urcat într-un tren spre Liverpool, luni seară

Semnalmente: Inaltime:165 cm, Greutate:55 kg, constitutie slaba, par saten inchis scurt, ochi caprui. 

Semn particular: o alunita maronie pe obrazul drept, la circa 2 cm de coltul gurii si de baza nasului. 

Imbracaminte in momentul plecarii din gara Ipswich: tricou verde, vesta neagra, pantaloni negri. Incaltaminte: adidasi verzi, marime 40.

Alarma s-a dat și pe Facebook, unde un cunoscut al tânărului a scris că Iulian nu avea telefon mobil ca să poată fi contactat: ”Bună seara!!! S-a pierdut băiatul din imagine, se numește Iulian Goia. Are 23 de ani și este din Focșani. Ultima dată a fost văzut pe data de 8 iunie în gara din Ipswich unde a urcat în tren și trebuia să ajungă în Liverpool Street, unde nu se știe dacă a mai ajuns, neavând telefon să poată fi contactat, iar persoana de contact a întârziat. La momentul dispariției era îmbrăcat în hainele din cea de-a doua imagine. Pentru orice detaliu puteți contacta nr. 07460180100 .Vă mulțumim!

Orice informatie despre aceasta persoana poate fi comunicata politistului de caz la tel. 0237.207165 sau 0237.207005, ori la adresa de posta electronica [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român de 23 de ani dispărut în Anglia. Iulian s-a urcat într-un tren spre Londra și nimeni nu mai știe nimic despre el