Antena Meniu Search
x

Iuliana a fost ucisă cu sânge rece într-un parc din Londra! Polițiștii britanici au arestat un suspect (Foto)

Polițiștii britanici au arestat, astăzi, în prima zi a anului 2018, un bărbat de 31 de ani care ar fi omorât-o pe Iuliana, barmanița găsită moartă într-un parc.

Polițiștii britanici au arestat, astăzi, în prima zi a anului 2018, un bărbat de 31 de ani care ar fi omorât-o pe Iuliana, barmanița găsită moartă într-un parc din Londra.

Potrivit jurnaliștilor Daily Mail, polițiștii au descins astăzi la o adresă din Dalston, un district din estul Londrei, acolo unde au reținut un bărbat în vârstă de 31 de ani. Suspectul a fost dus la o secție de Poliție din sud-vestul Londrei, acolo unde a și fost arestat.

Bărbatul este principalul suspect în cazul crimei care a îngrozit capitala Angliei de Crăciun.

Pe acelaşi subiect

Iuliana Tudos, o tânără în vârstă de 22 de ani, care lucra ca barmaniță la un local din Londra, a fost găsită moartă, în zona parcului Finsbury.

Medicii legiști au stabilit că tânăra a fost înjunghiată în abdomen și lovită cu un corp dur în zona capului.

Prietenii au dat-o dispărută pe Iuliana în Ajunul Crăciunului, atunci când fata a fost văzută ultima dată la o petrecere. Timp de trei zile, prietenii, dar și polițiștii au căutat-o pe tânără, iar câțiva prieteni au făcut teribila descoperire.

Într-o clădire abandonată din zona parcului Finsbury, aceștia au găsit-o pe Iuliana într-o baltă de sânge. Tânăra de 22 de ani era din Republica Moldova, însă fusese adoptată de o familie din Cipru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Iuliana a fost ucisă cu sânge rece într-un parc din Londra! Polițiștii britanici au arestat un suspect (Foto)