Antena Meniu Search
x

Video Joe Biden, luat de mână de Barack Obama după ce a încremenit la o strângere de fonduri, în Los Angeles

Încă un moment stânjenitor pentru Joe Biden. Preşedintele Statelor Unite a râmas încremenit ca o statuie în timp ce se afla pe scenă în timpul unei strângeri de fonduri din Los Angeles. Fostul lider de la Casa Albă, Barack Obama, a fost cel care i-a sărit în ajutor şi l-a ghidat în afara scenei. Şi în timpul unui concert de la Casa Albă de săptămâna trecută preşedintele a părut absent.

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 09:07

Campania Biden a sperat ca evenimentul plin de staruri să demonstreze putere şi elan, în ciuda cotelor scăzute de aprobare ale lui Biden şi a îngrijorărilor cu privire la vârsta preşedintelui, care are 81 de ani.

La un moment dat, Joe Biden a părut încremenit pe scenă. Barack Obama a sărit imediat în ajutor li l-a ghidat pe actualul președinte al SUA.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Aceasta va fi una dintre cele mai mari strângeri de fonduri pe care le-am avut", a declarat Ajay Jain Bhutoria, vicepreşedinte financiar la Comitetul Naţional Democrat, potrivit News.ro.

O purtătoare de cuvânt a campaniei lui Biden a spus că "28 de milioane de dolari se îndreaptă spre strângerea de fonduri a preşedintelui Biden în Los Angeles - şi continuă. Aceasta este cea mai mare strângere de fonduri democrată din istorie".

Campania Biden a depăşit suma de 26 de milioane de dolari generată de o strângere de fonduri din luna martie în New York City, la care comediantul şi prezentatorul TV Stephen Colbert i-a găzduit pe Biden, Obama şi fostul preşedinte Bill Clinton.

Pachetul de bilete de top pentru evenimentul din LA a costat 500.000 de dolari, au spus oficialii campaniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri externe » Joe Biden, luat de mână de Barack Obama după ce a încremenit la o strângere de fonduri, în Los Angeles