Antena Meniu Search
x

Un tată și-a văzut copiii luați de valuri și a sărit după ei. Trei a salvat, înainte să moară. „Îi voi fi întotdeauna recunoscătoare”

Un tată a murit ca un adevărat erou încercând să salveze trei dintre copiii săi de la înec, pe plaja Barmouth din Țara Galilor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.08.2020, 14:20

Un tată și-a văzut copiii luați de val și a sărit după ei. Trei a salvat, înainte să moară. „ÎI voi fi întotdeauna recunoscătoare”
Un tată și-a văzut copiii luați de val și a sărit după ei. Trei a salvat, înainte să moară. „ÎI voi fi întotdeauna recunoscătoare” - Facebook/Laura Burford
  • Bărbatul și-a văzut trei dintre copiii luați de un val uriaș și s-a aruncat fără să clipească după ei.
  • A reușit să-i aducă cât mai aproape de mal, însă pentru el nu a mai avut putere să lupte. 

Jonathan Stevens, în vârstă de 36 de ani, era cu copiii la plajă, când s-a produs tragedia.

Bărbatul și-a văzut copiii luați de un val uriaș și s-a aruncat fără să clipească după ei. A reușit să-i aducă cât mai aproape de mal, însă pentru el nu a mai avut putere să lupte. 

”A murit salvând viața copiilor lui. Nu există cuvinte care să descrie durerea. Voi fi întotdeauna recunoscătoare pentru că mi-a adus copiii înapoi”, a spus soția lui, într-o declarație pentru North Wales Live.

Femeia nu era cu ei pe plajă. Când a aflat de tragedie, ea a lansat un apel pe Facebook către cineva care s-ar afla în zonă să dea o mână de ajutor, căci cei mici au rămas singuri, în timp ce tatăl lor era resuscitat.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Țara Galilor de Nord a declarat că bărbatul a fost recuperat dintre valuri și transportat cu un elicopter către cel mai apropiat spital, însă a fost în zadar.

Cei trei copii salvați de la înec, cu vârste între 10 și 12 ani, au fost și ei transportați la spital.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un tată și-a văzut copiii luați de valuri și a sărit după ei. Trei a salvat, înainte să moară. „Îi voi fi întotdeauna recunoscătoare”