Antena Meniu Search
x

Premierul canadian Justin Trudeau, în ipostaze inedite în India. Galerie foto

Aflat într-o vizită în India, alături de familia sa, premierul Canadei, Justin Trudeau, a fost surprins în ipostaze inedite.

Aflat într-o vizită în India, alături de familia sa, premierul Canadei, Justin Trudeau, a fost surprins în ipostaze inedite.

Duminică dimineață, Trudeau și soția sa, Sophie Gregoire, şi cei trei copii ai lor au vizitat emblematicul Taj Mahal, un monument al dragostei construit de un împărat mogul indian.

Galerie foto

Justin Trudeau si familia sa au vizitat Taj Mahal-ul
Pe acelaşi subiect

Luni, familia premierului Canadei a făcut o vizită la templul Swaminarayan Akshardham din Ahmedabad.

Justin Trudeau, alaturi de familie intr-o vizita in India

Pentru această vizită, cei cinci au îmbrăcat veșminte tradiționale, în culori extrem de vii și s-au fotografiat într-un cadrul feeric, alături de călugări.

Scopul vizitei lui Trudeau în India este de a extinde legăturile bilaterale, în special în materie de comerţ, investiţii, energie, apărare şi securitate, dar şi în domeniul combaterii încălzirii globale.

Înainte de vizita sa, Trudeau a declarat că speră să stimuleze oportunităţile de locuri de muncă şi să întărească 'conexiunea profundă' între oamenii din cele două ţări.

În Canada locuiesc peste 1,2 milioane de indieni, această ţară fiind cea de a doua cea mai mare sursă de imigranţi.

Vizita - care include opriri în oraşe precum Amritsar, Ahmedabad, hubul financiar Mumbai şi New Delhi - va prilejui întâlniri ale lui Trudeau cu lideri din guvern şi din domeniul afacerilor. El ar urma să aibă vineri o întâlnire oficială cu premierul indian Narendra Modi.

Sursa: Hepta.ro, agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » Premierul canadian Justin Trudeau, în ipostaze inedite în India. Galerie foto