Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Kamala Harris şi Donald Trump, prima dezbatere pe 10 septembrie. Fostul președinte și-a criticat rivala: "Nu este la fel de inteligentă ca Biden"

Alegeri SUA 2024. Donald Trump a acceptat să participe la o dezbatere cu Kamala Harris pe 10 septembrie. În aceeaşi lună, candidaţii pentru Casa Albă ar urma să aibă alte două astfel de evenimente. La clubul Mar-a-Lago, fostul preşedinte american nu a ratat ocazia să-şi critice dur rivala. 

de Redactia Observator

la 09.08.2024 , 08:19

Prima conferinţă de presă a lui Trump de când Kamala Harris a devenit oficial candidata Partidului Democrat nu a fost lipsită de atacuri la adresa rivalei sale. Totul după ce republicanul a anunţat că a fost de acord să aibă o dezbatere cu vicepreşedinta pe 10 septembrie pe ABC News, pe lângă altele două.

Kamala Harris şi Donald Trump, prima dezbatere pe 10 septembrie

"Cealaltă tabără trebuie să accepte termenii. S-ar putea să accepte sau s-ar putea să nu. Nu ştiu dacă vor accepta. Ea nu a făcut un interviu. Nu poate să facă un interviu. Abia este competentă şi nu poate face un interviu. Abia aştept, însă, dezbaterile, pentru că cred că trebuie să lămurim lucrurile", a declarat Donald Trump, fostul preşedinte al Statelor Unite.

Vezi și

La rândul său, Kamala a spus că aşteaptă cu nerăbdare evenimentul din septembrie. Timp de aproape o oră, fostul preşedinte american a răspuns şi altor curiozităţi - printre ele şi cea despre cum i s-a schimbat părerea despre deţinerea armelor de foc după ce a fost victima unei tentative de asasinat.

Pe acelaşi subiect

"Uite, dacă iei armele. ea vrea să ia armele tuturor. Dacă iei armele, nu o poţi face, pentru că oamenii au nevoie de arme pentru protecţie", a mai declarat Donald Trump, fostul preşedinte al Statelor Unite.

Critici dure la adresa rivalei

Trump nu s-a sfiit însă să continue seria de critici către Harris, dar şi către Joe Biden.

"Cred că ea nu este la fel de inteligentă ca el. Apropo, nu cred că este nici el foarte inteligent. Nu sunt un mare fan al creierului lui, dar cred că ea nu este la fel de inteligentă ca şi el. Ea reprezintă anumite grupuri de oameni. Dar voi spune asta: când oamenii vor afla lucruri despre ea, va fi mai puţin populară. Şi văd asta acum, văd cum scade în sondaje acum", a mai spus Trump.

Cei doi însă sunt apropiaţi în preferinţele alegătorilor. În timp ce sondajul CNBC arată că Trump este cu două puncte procentuale în faţa lui Harris, cel realizat de Ipsos o indică în frunte pe candidata democrată cu 42 la sută.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Kamala Harris şi Donald Trump, prima dezbatere pe 10 septembrie. Fostul președinte și-a criticat rivala: "Nu este la fel de inteligentă ca Biden"