Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tim Walz a pus rapid tunurile pe Trump și Vance: "Tipii ăştia sunt înfiorători. Pur și simplu ciudaţi ca naiba"

Kamala Harris, candidata democraţilor la preşedinţie, şi alesul ei pentru funcţia de vicepreşedinte, au participat la primul lor miting de campanie. Veteran al politicii americane, cu peste 20 de ani de experienţă, Tim Walz a promis că împreună vor învinge cuplul Donald Trump - JD Vance

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 22:30

Kamala Harris şi Tim Walz au fost primiţi cu aplauze furtunoase de cei peste 10.000 de oameni veniţi la mitingul electoral din Philadelphia. Evenimentul a semănat mai mult cu un concert decât cu un miting electoral.

"Pennsylvania, mă aflu aici pentru că am găsit un lider. Guvernatorul Tim Walz, al marelui stat Minnesota!", a declarat Kamala Harris.

În primul său discurs în calitate de candidat la vicepreşedinţia Statelor Unite, Walz nu şi-a cruţat rivalii. "Să fim serioşi, asta nu este America! Şi trebuie să vă spun, abia aştept să dezbat cu tipul acela (n.r. J.D Vance). Ştiţi asta, o simţiţi. Tipii ăştia sunt înfiorători. Şi da, pur şi simplu ciudaţi ca naiba", a tunat Tim Walz.

Vezi și

Echipa Kamalei Harris a publicat momentul în care acesta află că are şansa de a deveni viitorul vicepreşedinte al Statelor Unite. 

Pe acelaşi subiect

În vârstă de 60 de ani, Tim Walz este veteran al Gărzii Naţionale a Armatei SUA şi fost profesor

S-a născut într-un sat din Nebraska, iar familia lui este una modestă. Mama lui era casnică, iar tatăl - militar care a luptat în războiul din Coreea. A intrat în politică în 2007 şi vreme de 12 ani a fost membru al Congresului american, fără realizări majore. Este la al doilea mandat ca guvernator al statului Minnesota, unde a militat pentru mese gratuite în şcoli, combaterea schimbărilor climatice şi drepturile comunităţii LGBTQ. 

Nominalizarea lui Tim Walz pentru funcţia de vicepreşedinte a crescut bugetul de campanie al Kamalei Harris cu 20 de milioane de dolari în câteva ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Tim Walz a pus rapid tunurile pe Trump și Vance: "Tipii ăştia sunt înfiorători. Pur și simplu ciudaţi ca naiba"