Antena Meniu Search
x

Video Kate Middleton, diagnosticată cu cancer. Prinţul Harry şi Megan Markle, prima reacţie după anunţul făcut de soţia Prinţului William

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer. Prinţul Harry și Meghan Markle s-au alăturat celebrităților care au transmis mesaje de susținere pentru Kate, după ce prințesa de Wales a anunțat că are cancer.

de Redactia Observator

la 23.03.2024, 09:21

Vezi și

Prim-ministrul Rishi Sunak și președintele american Joe Biden se numără printre cei care i-au urat prințesei de Waleslui Kate succes în recuperarea sa - în timp ce celebritățile care au întâlnit-o pe prințesă de-a lungul anilor și-au arătat, de asemenea, sprijinul pe rețelele de socializare. notează Sky News, citat de Mediafax.

Prinţul Harry şi Megan Markle, prima reacţie după anunţul lui Kate

Ducele și ducesa de Sussex au împărtășit un mesaj de susținere pentru cumnata lor, spunând: "Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în pace".

Prințesa a anunțat vineri seară că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament preventiv de chimioterapie.

Într-o înregistrare video, viitoarea regină a spus că a vrut să aibă timp să le explice celor trei copii ai ei, George, Charlotte și Louis, "pentru a-i liniști că voi fi bine", după săptămâni de speculații cu privire la sănătatea ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 26 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Kate Middleton, diagnosticată cu cancer. Prinţul Harry şi Megan Markle, prima reacţie după anunţul făcut de soţia Prinţului William