Antena Meniu Search
x

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer. Reacţia regelui Charles, care suferă de aceeaşi boală: ce i-a transmis "nurorii sale iubite"

Regele Charles al Marii Britanii s-a declarat mândru de prinţesa de Wales, Kate Middleton, pentru curajul de a vorbi despre tratamentul său. Soţia prinţului William a descoperit că are cancer în urma recentei sale operaţii, a anunţat vineri Palatul Buckingham, potrivit Reuters.

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 22:24

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, diagnosticată cu cancer - Profimedia

Palatul Buckingham a dat publicității o declarație în care se spune că regele Charles a fost în contact strâns cu prințesa de Wales în ultimele săptămâni, după ce au fost împreună în spital.

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer. Reacţii după anunţul prinţesei de Wales

Regele este "atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o", a declarat palatul, descriind-o pe prințesă ca fiind "nora iubită a monarhului". Atât regele, cât și regina "vor continua să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă".

James Middleton, fratele mai mic al prințesei, s-a alăturat urărilor de sănătate pentru sora sa și a împărtășit o fotografie cu ei doi din copilărie. "De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta cu tine", a scris el pe Instagram.

Pe acelaşi subiect

Prințesa de Wales spune că urmează un tratament împotriva cancerului. Kate susține că se află în primele etape ale tratamentului, după ce în urma unor analize s-a descoperit că are cancer.

Oncolog, despre chimioterapia preventivă

Un important medic oncolog a oferit o perspectivă asupra a ceea ce presupune chimioterapia preventivă, după ce prințesa de Wales a anunțat că are cancer.

Profesorul Pat Price, președinte al Radiotherapy UK, a declarat că operația în sine pare să fi îndepărtat tot cancerul, informează Sky News, conform Mediafax"Uneori, în cazul unor tumori, există o mică îngrijorare dacă a rămas ceva în urmă sau dacă există riscul ca acesta să revină", a explicat ea.

Medicii vor folosi adesea chimioterapia preventivă, de obicei sub formă de tablete sau injecții. Aceasta va fi adesea administrată pentru o perioadă de patru sau șase luni și apoi se termină, a spus ea - și "sperăm că lucrurile vor fi bine atunci".

Chimioterapia poate provoca efecte secundare, dar unii oameni "o tolerează bine", a spus profesorul Price. Chimioterapia afectează toate celulele unei persoane - atât celulele canceroase, cât și țesutul normal. Acest lucru poate provoca probleme la nivelul măduvei osoase și al intestinului.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunțat vineri că face chimioterapie preventivă după ce analizele în urma operației din ianuarie au indicat prezența cancerului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 17 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Kate Middleton, diagnosticată cu cancer. Reacţia regelui Charles, care suferă de aceeaşi boală: ce i-a transmis "nurorii sale iubite"