Antena Meniu Search
x

Video Lisa Marie Presley, semnele care prevesteau un sfârşit tragic. Ultimele imagini cu fiica lui Elvis, cu două zile înainte să moară

Lisa Marie Presley, singurul copil al legendarului Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani. Vedeta a fost găsită inconştientă în dormitorul casei sale şi nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o salva. 

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 21:25

Vezi și

Fragilă şi vulnerabilă, prea obosită să mai stea în picioare chiar şi pentru câteva minute. Aşa a apărut Lisa Marie Presley la ultimul eveniment public, la Globurile de Aur. Două zile mai târziu, suferea un infarct. Iar câteva ore mai tîrziu, la spital, se stingea din viaţă la doar 54 de ani.

Lisa Marie Presley a murit

Cea care a făcut anunţul cutremurător a fost chiar mama artistei, Priscilla Presley: "Cu inima grea, trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, a plecat dintre noi. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată".

Singurul copil al regretatului Elvis Presley, Lisa Marie a avut o viaţă complicată, marcată de drame. A rămas orfană de tată la nouă ani, iar la doar 13 ani şi-a găsit alinarea în consumul de droguri şi alcool. Ani de zile s-a confruntat cu dependenţa de substanţe şi a trecut prin cinci dezintoxicări. Gurile rele susţin însă că Lisa nu a renunţat niciodată la droguri şi că artista ar fi murit de fapt de supradoză. "M-am oprit din tot. Am avut un moment de trezire, m-am prăbuşit şi a urmat o perioadă de redescoperire", spunea Lisa Marie Presley.

Pe acelaşi subiect

Viaţa fiicei lui Elvis Presley. Poveşti de iubire cu Michael Jackson şi Nicolas Cage

Lisa a fost căsătorită de patru ori şi a avut patru copii. O fată şi un băiat din prima căsnicie, şi două fete din ultima. Două dintre mariajele sale au fost însă centrul atenţiei întregii lumi. În 1994, cântăreaţa îşi oficializa relaţia cu regele muzicii pop, Michael Jackson, care era cu zece ani mai mare decât ea. Relaţia celor doi nu a durat decât doi ani, iar în 2002 Lisa declara că îşi găsise sufletul pereche, cunoscutul actor Nicolas Cage. După alţi doi ani, Lisa era din nou singură.

"Mă revolt mai tare cu cât încearcă oamenii mai tare să mă îndrume spre o anumită direcţie. Este cel mai mare defect al meu", mărturisea Lisa Marie Presley. În 2020, cântăreaţa trece prin cea mai neagră perioadă a vieţii sale. Fiul ei, în vârstă de 27 de ani şi-a pus capăt zilelor chiar în casa familiei, din Calabasas. 

Lisa a fost găsită inconştientă în dormitor de primul ei soţ, cu care locuia de mai mult timp. Acesta a încercat, fără succes, să o resusciteze. Momentan familia nu a dat informaţii referitoare la înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Lisa Marie Presley, semnele care prevesteau un sfârşit tragic. Ultimele imagini cu fiica lui Elvis, cu două zile înainte să moară