Antena Meniu Search
x

Manifestări de solidaritate cu familiile îndoliate de tragedia avionului în Ucraina

În mai multe ţări ale lumii, continuă manifestările de solidaritate cu familiile îndoliate de tragedia avionului doborât în estul Ucrainei

Vezi și

În mai multe ţări ale lumii, continuă manifestările de solidaritate cu familiile îndoliate de tragedia avionului doborât în estul Ucrainei

În capitala Malaeziei, unde urma să ajungă avionul doborât, sute de oameni, de toate vârstele, ţin să-şi manifeste simpatia faţă rudele victimelor. Ei cer ca vinovaţii să fie pedepsiţi, pentru a se face dreptate.

În Olanda, de unde venea majoritatea pasagerilor avionului, o liturghie memorială a fost celebrată într-o catedrală din provincia Brabant. Numai din această provincie erau originare 40 dintre victime, ale căror nume au fost citite în timpul slujbei.

Aeroportul internaţional din Amsterdam este, de asemenea, în aceste zile, un loc al memoriei. Flori, jucării şi mesaje emoţionante sunt depuse de rude ale victimelor sau de călători în trecere prin aeroport.

Un memorial improvizat a apărut şi în faţa ambasadei Olandei din Kiev. Localnicii se simt solidari cu familiile îndoliate pentru că cei din avion se alătură zecilor de ucraineni, militari şi civili, ucişi în luptele cu separatiştii pro-ruşi.

Ministrul de externe, aflat la Kiev, le-a mulţumit, cu emoţie, ucrainenilor pentru solidaritatea cu ţara sa, lovită atât de greu de tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Manifestări de solidaritate cu familiile îndoliate de tragedia avionului în Ucraina