Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maria, românca asasinată în Spania, a fost judecată în 2015 pentru trafic şi posesie de droguri

Apar noi detalii în cazul execuţiei la Zaragoza a unei tinere românce, chiar în faţa casei. Maria, românca asasinată în Spania, a fost judecată în 2015 pentru trafic şi posesie de droguri. Iubitul ei e în închisoare, condamnat în acelaşi dosar în care ea a fost achitată.

de Redactia Observator

la 26.11.2018 , 17:19

Apar noi detalii în cazul execuţiei la Zaragoza a unei tinere românce, chiar în faţa casei. Maria, românca asasinată în Spania, a fost judecată în 2015 pentru trafic şi posesie de droguri. Iubitul ei e în închisoare, condamnat în acelaşi dosar în care ea a fost achitată.

Poliţiştii spanioli cred tot mai mult că românca este o victimă nevinovată a unei răzbunări între traficanţi de droguri. Iubitul ei, care are 70 de ani, e închis din 2015 pentru trafic de droguri. În spatele casei în care locuia la Zaragoza Maria, alături de părinţii şi de sora ei, Sorina, a fost descoperită o adevărată plantaţie de marijuana, fiind confiscate 90 de kg de canabis.

Maria a fost şi ea inculpată în procesul din 2015, dar a fost absolvită de implicarea în activităţile iubitului ei. Jose N.Z. urmează să fie eliberat în primăvara anului viitor, având de executat o condamnare de trei ani şi jumătate.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii spanioli cred că Maria a fost asasinată ca un gest de răzbunare adresat iubitului, fiind practic o victimă nevinovată în războiul dintre traficanţii de droguri. Aceasta e prima pistă, dar abc.es scrie că fata însăşi ar putea fi victima răzbunării şi poliţia încearcă să stabilească ce legături avea ea cu lumea drogurilor.

Pe acelaşi subiect

Joi, iubitul Mariei a venit însoţit de poliţişti la casa în faţa căreia a fost asasinată românca. Bărbatul, scrie presa iberică, era vizibil afectat şi a stat minute bune de vorbă cu familia Mariei, mai ales cu Sorina, sora acesteia.

Maria Marian a fost ucisă cu un singur glonţ

Anchetatorii au stabilit că în seara crimei, Maria Marian şi sora ei Sorina s-au întors de la cumpărături şi în jurul orei 20:30 au intrat cu maşina în curtea casei în care locuiau împreună cu mărinţii, la Movera, o suburbie a Zaragozei, pe strada Torre Urdaiz. Cele două fete s-au dat jos şi au mers în casă, apoi Maria a ieşit să ia bagaje din maşină.

A fost momentul în care doi bărbaţi mascaţi au ieşit din întuneric şi s-au apropiat de ea. Unul dintre ei a împuşcat-o direct în inimă, cu un pistol de calibru mic. "A tras de foarte aproape, dintr-o parte, glonţul a intrat direct în inimă.", spun surse din anchetă citate de heraldo.es.

Cei din casă, părinţii Mariei şi sora ei, au ieşit imediat afară după ce au auzit împuşcătura. Sorina a luat-o în braţe, mama fetei a sunat la ambulanţă. Când au sosit medicii, Maria murise deja.

Deşi iniţial s-a spus că cei doi suspecţi au fugit cu o maşină roşie sau vişinie, poliţia a stabilit că de fapt ei au plecat pe jos, fiind văzuţi de mai mulţi vecini ai familiei româncei. E posibil ca după ce s-au îndepărtat de curtea victimei lor să se fi urcat într-un automobil.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Maria, românca asasinată în Spania, a fost judecată în 2015 pentru trafic şi posesie de droguri