Antena Meniu Search
x

Ileana a fost ucisă cu 17 lovituri de cuţit, de soţul ei, la Viena. Bărbatul şi-a aflat sentinţa

Ileana a fost ucisă cu 17 lovituri de cuţit, de soţul ei, la Viena. Bărbatul şi-a aflat sentinţa, la şase luni de la îngrozitoarea crimă. El i-a luat viaţa româncei cu un cuţit de bucătorie, după o ceartă conjugală.

Ileana a fost ucisă cu 17 lovituri de cuţit, de soţul ei, la Viena. Bărbatul şi-a aflat sentinţa, la şase luni de la îngrozitoarea crimă. El i-a luat viaţa româncei cu un cuţit de bucătorie, după o ceartă conjugală.

Ileana K. avea 43 de ani şi era căsătorită de 21 de ani cu un sârb, care avea 61 de ani. Femeia era din Bocşa şi cei doi aveau două fete, de 19 şi 18 ani. Pe 24 mai, bărbatul s-a certat cu soţia lui, a luat un cuţit cu lama de 19 centimetri din bucătărie şi a lovit-o de 17 ori, de 11 ori în piept şi abdomen, lăsând-o fără suflare.

Judecătorii Tribunalului din Viena l-au condamnat miercuri la 20 de ani de închisoare. Bărbatul a încercat să se apere şi să-şi plângă de milă, în faţa instanţei, dar nu a impresionat judecătorul.

Criminalul a adormit cu capul pe victima sa

Pe acelaşi subiect

Soţul Ilenei avea antecedente penale în Austria şi o interdicţie de intrare în ţară de 30 de ani, după un jaf, interdicţie care i-a expirat în 2016. Atunci s-a mutat la Viena, acolo unde Ileana trăia de un an, împreună cu cele două fiice.

Imediat după ce familia s-a reîntregit, bărbatul a început să aibă crize de gelozie. O dată a pus mâna pe cuţit şi a alergat-o pe Ileana prin casă şi doar intervenţia fetei mai mari a evitat atunci o tragedie.

În ziua crimei, Ileana şi soţul ei erau singuri acasă. "Am fost atât de supărat că nu ştiu ce am făcut, nimic nu îmi aduc aminte.", a spus bărbatul în faţa judecătorilor.

Aceştia au aflat însă din ancheta poliţiei că după ce a ucis-o pe Ileana a început să plângă şi să urle, a scris o scrisoare fetelor sale şi apoi a adormit cu capul pe trupul fără viaţă al Ilenei, pe care l-a urcat în pat: "Am sărutat-o, am urlat, am plâns... Am pierdut tot ce am avut în viaţă, ar fi trebuit să ne despărţim civilizat.", le-a spus criminalul judecătorilor.

"Tatăl vostru a trebuit să facă asta. Am suferit prea mult. Ştiu că o să mă urâţi. Aşa a fost să fie. Fetelor, acesta este sfârşitul.", a scris bărbatul în scrisoarea către fiicele lui, pe care a lăsat-o pe masa din bucătărie.

Când cele două fiice au ajuns acasă de la şcoală şi-au găsit tatăl dormind peste cadavrul mamei. Au alertat poliţia, iar agenţii veniţi în apartament l-au trezit pe criminal şi l-au arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Ileana a fost ucisă cu 17 lovituri de cuţit, de soţul ei, la Viena. Bărbatul şi-a aflat sentinţa