Antena Meniu Search
x

Mărturia teribilă a prietenei Alinei, românca atacată cu acid şi înjunghiată de iubit, în Italia

Alina Emilia Pavel a fost atacată cu acid şi înjunghiată de iubitul ei, un macedonean, în Italia, iar prietena ei a oferit presei din Peninsulă o mărturie teribilă despre tragedia prin care trece aceasta.

Alina Emilia Pavel a fost atacată cu acid şi înjunghiată de iubitul ei, un macedonean, în Italia, iar prietena ei a oferit presei din Peninsulă o mărturie teribilă despre tragedia prin care trece aceasta. Alina e în spital, viaţa ei nu e în pericol, dar a suferit răni grave şi a pierdut mai mult de un litru de sînge.

Alina a fost atacată sâmbătă seara la Civitanova Marche de către iubitul ei, un macedonean în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aruncat cu acid pe faţă, românca de 30 de ani s-a refugiat într-un restaurant, unde a fost prinsă de agresor şi înjunghiată de trei ori, o dată în abdomen.

Medicii i-au scos un litru e sânge din stomac şi i-au tratat rpnile de la faţă cauzate de acid Cea mai gravă la ochiul stâng. Marţi, Alina a fost mutată de la Reanimare pe secţia de Chirurgie a spitalului unde e internată şi unde alături de ea se află fratele, care trăieşte la Roma.

Cronache Maceratesi scrie că bărbatul a refuzat să stea de vorbă cu presa, dar ziariştii italieni au reuşit să obţină o mărturie de la o prietenă a Alinei care e la spital de sâmbătă seara.

Pe acelaşi subiect

"M-am întâlnit cu Ramadani într-un bar, era nervos. Spunea că acum caută o casă, are o lodgodnică de 4 ani şi vrea sp se mute cu ea. Ea locuia într-un apartament alături de mai multe fete care lucrau la barul de noapte unde era dansatoare. Dar ea nu a vrut asta, mi-a spus să nu îi spun nimic lui." a povestit prietena Alinei.

Tânăra e în continuare citată de ziarul italian: "Alina e o frumuseţe, mereu m-am întrebat ce caută să umble cu unul ca el."

Alina a suferit răni grave la ochiul stâng, unde a fost stropită cu acid

Sheval Ramadani, macedonaneanul care a fost arestat la scurtă vreme după atac a plâns în hohote la interogatoriul în faţa judecătorului care a decis arestarea lui preventivă, după cum susţine avocatul lui. Bărbatul de 32 de ani regretă ceea ce a făcut dar susţine că Alina i-a distrus viaţa, el şi-a lăsat pentru ea soţia şi copiii, în Macedonia.

Alina e în stare stabilă la spitalul din Civitanova, purtând acum un bandaj pe ochiul stâng. Medicii spun că are toate şansele să vadă normal cu el, după vindecare. Cât priveşte rănile prin înjunghiere, acestea sunt în regulă acum, românca având nevoie de transfuzie de sânge masivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Mărturia teribilă a prietenei Alinei, românca atacată cu acid şi înjunghiată de iubit, în Italia