Antena Meniu Search
x

MĂRTURII HALUCINANTE despre Rachid Redouane, teroristul marocan care a însângerat Londra! Fosta soţie dezvăluie ce-i făcea JIHADISTUL fiicei lor de doar 18 luni

Rachid Redouane, unul dintre teroriştii care, sâmbătă seară, au adus teroarea în Londra, nu era cunoscut autorităţilor britanice. 

Rachid Redouane, unul dintre teroriştii care, sâmbătă seară, au adus teroarea în Londra, nu era cunoscut autorităţilor britanice. 

Redouane era de origine libiană şi marocană, dar anchetatorii nu au putut să stabilească dacă acesta s-a născut în 1986 sau în 1991.

Potrivit presei din Marea Britanie, bărbatul avea 30 de ani.

Tot jurnaliştii britanici au publicat noi detalii despre Rachid Redouane, fosta soţia a acestuia dezvăluind informaţii de-a dreptul şocante.

Pe acelaşi subiect

Rachid s-a însurat cu britanica Charisse O'Leary în 2012, în Irlanda, însă cei doi s-au despărţit în luna ianuarie a acestui an, după ce femeia a refuzat să se convertească la Islam.

Charisse a declarat că bărbatul îşi împiedica fiica de doar 18 luni, pe Amina, să se uite la televizor fiindu-i teamă că va deveni lesbiană.

În plus, bărbatul nu o lăsa să mănânce carne de porc şi nici să urmeze lecţii de dans.

Prietenii femenii spun că Rachid obişnuia să o bruscheze când erau împreună, motiv pentru care Charisse s-a mutat într-un centru pentru "mame vulnerabile".

Potrivit Daily Mail, cu câteva ore înainte de a comite sângerosul atac de pe London Bridge, marocanul a mers la fosta sa soţie şi la fiica acestuia ca să-şi ia rămas bun.

Autorităţile nu au anunţat identitatea celui de-al treilea atacator, care a fost împuşcat mortal de forţele de ordine alături de Redouane şi Butt în urma carnagiului din Borough Market.

Un număr de 12 persoane au fost arestate în urma raidurilor antiteroriste din estul Londrei, iar un bărbat şi o femeie au fost deja eliberaţi de către autorităţile britanice, în vreme ce alte zece persoane sunt ţinute în custodie pe baza legii antiterorism din Marea Britanie.

Cele mai multe raiduri antiteroriste au vizat cartierul est-londonez Barking.

Autorităţile britanice au reuşit să-i ucidă pe jihadişti la aproximativ opt minute după declanşarea carnagiului, după ce au tras peste 50 de gloanţe în direcţia acestora. 

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte 48 au fost rănite după ce trei atacatori au intrat cu o furgonetă în pietonii de pe London Bridge, înainte de a-i ataca pe trecători cu mai multe cuţite în zona Borough Market. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » MĂRTURII HALUCINANTE despre Rachid Redouane, teroristul marocan care a însângerat Londra! Fosta soţie dezvăluie ce-i făcea JIHADISTUL fiicei lor de doar 18 luni