Antena Meniu Search
x

Mărturisire tulburătoare a unui adolescent, după ce a ucis o fetiță de doar 6 ani

Un adolescent de 16 ani din Marea Britanie a făcut o mărturisire tulburătoare, cu puțin timp înainte de a fi condamnat la 27 de ani de închisoare, pentru uciderea unei fetițe. "M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o", a spus el. 

de Redactia Observator

la 23.03.2019, 17:49

Un adolescent de 16 ani din Marea Britanie a făcut o mărturisire tulburătoare, cu puțin timp înainte de a fi condamnat la 27 de ani de închisoare, pentru uciderea unei fetițe. "M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o", a spus el.

Tot ce și-a dorit a fost să o omoare pe micuta Alesha MacPhail, de doar șase ani, atunci când a intrat în casa ei și a văzut-o dormind, a declarat ucigașul Aaron Campbell, anticipând o sentință dură. 

Adolescentul, pasionat de matematică și fizică, a comis oribila crimă după o petrecere în propria locuință, la care invitase 15 prieteni pe Snapchat. 

Adolescentul criminal din Marea Britanie

(selfie cu doar 48 de ore înainte de crimă)

Imediat după miezul nopții, pe data de 2 iulie 2018, tânărul a urcat în mansarda clădirii pentru a căuta canabis, acolo unde se aflau Alesha, o copilă de doar șase ani, și tatăl ei, Rab MacPhail, în vârstă de 26 de ani. 

Luată din somn, fetița nu a avut nicio șansă

După ce a găsit-o pe copilă dormind, adolescentul a pus la cale un plan diabolic. A luat-o din pat, spunându-i că este un prieten de-al tatălui și trebuie să o ducă acasă, și chiar a învelit-o, pentru a nu-i fi frig. 

Câteva clipe mai târziu, a batjocorit-o și i-a luat viața, după care și-a aruncat hainele pline de sânge în mare. Amețită de somn, fetița nu a știut nicio clipă ce o așteaptă.

Copila ucisă din Marea Britanie

Detaliile înfiorătoare au ieșit la iveală pe 21 martie, atunci când Campbell a fost condamnat la peste un sfert de secol de pușcărie, de către Înalta Curte din Glasgow.

"Dacă eram cu un an mai tânăr nu cred că aș fi făcut asta. M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o", a precizat el într-o declarație, citată în timpul procesului de judecătorul Lord Matthews.

Criminalul, "puțin amuzat"

Tânărul chiar s-a declarat "puțin amuzat" de cât de mult i-a luat poliției să-l prindă.

Fetița era într-o vizită la tatăl său și familia lui, tot la începutul vacanței de vară, atunci când criminalul a intrat în locuință, în speranța de a găsi droguri. 

Potrivit Daily Record, adolescentul era "entuziasmat de viol" și "satisfăcut" de crimă, catalogând-o drept "o oportunitate de moment".

Criminalul din Glasgow, Marea Britanie

(Aaron părea un adolescent normal și prietenos, la vârsta de 10 ani)

"Crud, rău și periculos", a fost concluzia magistratului.

Imediat după sentință, în timp ce era condus după gratii, mama copilei a cedat. "Ești un mic șobolan dezgustător", a țipat femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Mărturisire tulburătoare a unui adolescent, după ce a ucis o fetiță de doar 6 ani