Maşini sub ape şi străzi transformate în râuri, după o ploaie torenţială la Ruse. Imagini fără precedent la vecinii bulgari - VIDEO

De Veronica Micu.
Publicat: 17.06.2021, 09:36.
Actualizat: 17.06.2021, 09:44

O ploaie torenţială puternică, care a durat mai puţin de o oră, a făcut prăpăd, ieri după-amiază, în oraşul vecin de peste Dunăre, Ruse. Străzile au fost inundate, mai multe mașini au rămas blocate în șuvoaiele de apă, iar transportul public a fost paralizat.

Maşini sub ape şi străzi transformate în râuri, după o ploaie torenţială la Ruse. Imagini fără precedent la vecinii bulgari

Facebook

Pe majoritatea străzilor și bulevardelor principale din Ruse s-au format blocaje uriașe, pentru că inundațiile au avut loc într-un moment în care oamenii se întorceau de la serviciu. Cel ma afectat a fost Bulevardul Lipnik, unde mulţi dintre cetăţeni au raportat subsoluri inundate în blocurile de apartamente.

Cu caiacul pe o stradă stradă inundată din Ruse

Pe o altă arteră principală a oraşului, Bulevardul Hristo Botev, care s-a transformat într-un râu, un tânăr a făcut o glumă și a ieșit cu caiacul pe apă. Momentul a fost filmat, iar clipul a devenit virale pe rețelele de socializare.

Citește și:

Internauții au postat zeci de materiale video cu dezastrul din orașul dunărean.

Meteorologii bulgari au anunțat că, în mai puțin de o oră, au căzut aproximativ 24 de litri de apă pe metrul pătrat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.