Meniu
Search
x

Maşini sub ape şi străzi transformate în râuri, după o ploaie torenţială la Ruse. Imagini fără precedent la vecinii bulgari - VIDEO

O ploaie torenţială puternică, care a durat mai puţin de o oră, a făcut prăpăd, ieri după-amiază, în oraşul vecin de peste Dunăre, Ruse. Străzile au fost inundate, mai multe mașini au rămas blocate în șuvoaiele de apă, iar transportul public a fost paralizat.

De Veronica Micu la 17.06.2021, 09:44

Pe majoritatea străzilor și bulevardelor principale din Ruse s-au format blocaje uriașe, pentru că inundațiile au avut loc într-un moment în care oamenii se întorceau de la serviciu. Cel ma afectat a fost Bulevardul Lipnik, unde mulţi dintre cetăţeni au raportat subsoluri inundate în blocurile de apartamente. 

Cu caiacul pe o stradă stradă inundată din Ruse

Pe o altă arteră principală a oraşului, Bulevardul Hristo Botev, care s-a transformat într-un râu, un tânăr a făcut o glumă și a ieșit cu caiacul pe apă. Momentul a fost filmat, iar clipul a devenit virale pe rețelele de socializare. 

Pe acelaşi subiect

Internauții au postat zeci de materiale video cu dezastrul din orașul dunărean.  

Meteorologii bulgari au anunțat că, în mai puțin de o oră, au căzut aproximativ 24 de litri de apă pe metrul pătrat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Maşini sub ape şi străzi transformate în râuri, după o ploaie torenţială la Ruse. Imagini fără precedent la vecinii bulgari - VIDEO