Antena Meniu Search
x

Meghan Markle, aranjamente private pentru a-l celebra pe Prinţul Philip

Astăzi, Prinţul Philip va fi condus pe ultimul drum, iar Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, va încerca în felul său să îi aducă un omagiu.

de Monica Palade

la 17.04.2021, 08:36

Meghan Markle, aranjamente private pentru a-l celebra pe Prinţul Philip - Hepta

Fosta actriţă rămasă în Statele Unite din cauză că este însărcinată va urmări înmormântarea prințului Philip online și va face „aranjamente private” pentru a-l omagia pe ducele de Edinburgh.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a rămas în SUA la sfatul medicului, în timp ce prințul Harry a făcut călătoria de 8.690 de kilometri în Marea Britanie, înainte de înmormântarea care va avea loc astăzi, 17 aprilie.

Şi Palatul Buckingham a confirmat că cei care nu pot participa vor face „aranjamente private” pentru a marca viața Prinţului Philip. Meghan va putea, de asemenea, să urmărească funerariile regale printr-un flux live special.

Departe de funerarile regale

Pe acelaşi subiect

Regina ar fi „înțeles” de ce Meghan Markle, nu a putut zbura în Marea Britanie împreună cu soțul ei. O sursă a declarat pentru People că atât Meghan, cât și Harry „au contactat-o pe Regină” la scurt timp după moartea lui Philip.

 „A fost întotdeauna un fapt că Harry se va întoarce în Anglia pentru moartea bunicului său. Meghan și-a exprimat condoleanțele. Regina a înțeles de ce nu poate călători în acest moment". Se spune totodată că Harry și Meghan regeretă momentul ales pentru interviul lor cu Oprah Winfrey.

Perechea a atacat familia regală în timpul emisiunii, acuzându-i pe membrii săi de rasism și de faptul că nu au susţinut-o pe Meghan când s-a gândit la sinucidere, creând cea mai mare criză regală de la abdicarea din 1936.

Interviul a fost difuzat în întreaga lume la doar câteva zile după ce prințul Philip a fost internat pentru prima dată - și cu câteva săptămâni înainte să moară la 99 de ani. 

Urmăriţi Ediție Specială ObservatorNews.ro, sâmbătă 16:30: Vezi LIVE funeraliile Prințului Philip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Meghan Markle, aranjamente private pentru a-l celebra pe Prinţul Philip