Antena Meniu Search
x

Gest emoţionant făcut de Regină înainte de a-şi lua rămas bun de la Prinţul Philip

Gest emoţionant făcut de Regină cu doar câteva ore înainte de a-şi lua rămas bun de la Prinţul Philip, cel care i-a fost alături timp de 73 de ani.

de Monica Palade

la 17.04.2021, 07:53

Gest emoţionant făcut de Regină înainte de a-şi lua rămas bun de la Prinţul Philip - Royal Family

Elisabeta a II-a a distribuit o fotografie în care apare alături de partenerul său. Cei doi zâmbesc în timp ce se relaxează la soare. Poza a fost realizată de soţia Prinţului Edward, Sophie, Contesa de Wessex, în 2003.

Regina a lansat poza Ducelui în ajunul înmormântării sale, care va avea loc astăzi la Windsor.

Arătând complet în largul lor și zâmbind cu căldură, Philip și Regina sunt extrem de relaxați stând pe iarbă, undeva în apropiere de orașul Ballater din Aberdeenshire.

Ducele stă întins pe o pătură, sprijinindu-se pe cotul stâng, cu pălăria aşezată pe genunchiul drept. Regina, la rândul său, aşezată lângă el, este îmbrăcată cu o fustă tartan, o bluză și cardigan, dar și un șirag de perle. Imaginea este probabil făcută atunci când cuplul se bucura de pauza tradițională de vară la proprietatea privată a reginei, din Balmoral.

Pe acelaşi subiect

O sursă regală a spus: „Fotografia neprețuită este una dintre preferatele reginei și evocă multe amintiri fericite într-unul dintre locurile lor preferate din lume. Îi va fi mereu dor de iubitul său Philip”.

Fotografia reflectă viaţa privată a cuplului regal și oferă o perspectivă asupra modului în care Regina își va aminti mereu de soțul ei, care i-a fost alături de mai bine de șapte decenii. Totodată, a fost modul Elisabetei a II-a de a mulţumi recunoştinţa sa celor care i-au trimis mesaje de condoleanţe.

Gest impresionant făcut de Regină

Pagina de Twitter a Familiei Regale a postat, de asemenea, trei imagini cu Prințul Philip și Regina sărbătorind momente esențiale din viața lor. Prima dintre imagini este atunci când Prințesa Elisabeta și-a anunțat logodna cu locotenentul Philip Mountbatten, în iulie 1947.

A doua este a cuplului fericit din ziua nunții lor în Westminster Abbey, în 1947, și, în cele din urmă, imaginea finală este a reginei și a Prințului Philip la cea de-a 70-a aniversare a nunții lor.

Au devenit primul cuplu din familia regală care și-a sărbătorit aniversarea nunții de platină.

Alte patru imagini au fost distribuite pe contul social al familiei regale care vorbesc despre duce ca fiind un „soț iubitor, tată devotat, bunic și străbunic”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Gest emoţionant făcut de Regină înainte de a-şi lua rămas bun de la Prinţul Philip