Antena Meniu Search
x

Cei patru copii ai ducelui de Edinburgh vor merge alături de sicriul său. Regina va sta singură

Cei patru copii ai ducelui de Edinburgh vor merge alături de sicriul său la înmormântarea de sâmbătă.

de Monica Palade

la 16.04.2021, 17:17

Cei patru copii ai ducelui de Edinburgh vor merge alături de sicriul său. Regina va sta singură - Hepta

Prinții Charles, Andrew, Edward și Prințesa Anne, precum și nepoții Prinții William și Harry vor merge alături de Land Rover-ul modificat până la Capela St George din Windsor. Lista de invitați pentru acest serviciu include 30 de persoane, printre care şi trei rude din Germania.

Cei care vor participa vor fi îmbrăcați în haine de dimineață cu medalii sau rochii de zi, dar nu vor purta uniformă militară.

Congregația va purta măști, dar vor păstra și distanța socială în conformitate cu regulile Covid, cu Regina așezată singură. Detaliile ceremoniei de înmormântare regală a Prințului Philip la capela de la Castelul Windsor la ora 15:00 BST au fost dezvăluite de Palatul Buckingham.

Înmormântare regală în plină pandemie

Pe acelaşi subiect

Un purtător de cuvânt al Palatului a declarat că planurile au fost modificate pentru a ține seama de recomandările actuale de sănătate publică, dar aspectele ceremoniale ale zilei și serviciul rămân în concordanță cu dorințele ducelui.

El a spus că serviciul va fi o reflectare a afilierilor militare ale prințului Philip și a elementelor personale ale vieții sale.

Printre ceilalți oaspeți se numără ducesa de Cornwall și ducesa de Cambridge, toți nepoții ducelui și partenerii lor, copiii surorii reginei Prințesa Margareta și Bernhard, prințul moştenitor al Badenului; Donatus, Prinț și Landgraf de Hesse; și Prințul Philipp de Hohenlohe-Langenburg.

Contesa Mountbatten din Birmania, cunoscută anterior ca Lady Romsey și mai târziu ca Lady Brabourne, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Prinţului Philip, va fi de asemenea prezentă. Contesa de 67 de ani este soția lui Earl Mountbatten, Norton Knatchbull - nepotul iubitului unchi al prințului Philip, primul conte Earl Mountbatten, care a fost ucis de IRA în 1979.

Palatul Buckingham a declarat că Regina se confruntă cu decizii „foarte dificile” în alegerea oaspeților permiși conform regulilor Covid, dintr-o congregație de 800 de persoane, adăugând că dorește ca toate ramurile familiei soțului ei să fie reprezentate.

Ediţie specială Observator cu funeraliile Prinţului Philip, sâmbătă, ora 16:30, LIVE pe www.observatornews.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Cei patru copii ai ducelui de Edinburgh vor merge alături de sicriul său. Regina va sta singură