Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o bombă uriașă neexplodată e scoasă pe fereastră cu macaraua, din apartamentul unui ucrainean

Acesta este momentul incredibil în care o bombă rusească uriașă, neexplodată, este scoasă cu mini-macara dintr-un apartament, pe fereastră. Scena a avut loc în Cernihiv, un oraș ucrainean puternic lovit de armata rusă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.03.2022, 13:29

Momentul în care o bombă uriașă neexplodată e scoasă pe fereastră cu macaraua, din apartamentul unui ucrainean
Momentul în care o bombă uriașă neexplodată e scoasă pe fereastră cu macaraua, din apartamentul unui ucrainean - Profimedia

În filmarea publicată pe Twitter de canalul media Nexta se vede cum bomba neexplodată este scoasă cu prudență cu ajutorul unui utilaj din apartament, fix pe unde a intrat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dispozitivul este apoi încărcat într-un camion.

Cernihivul, în care locuiau 21.000 de oameni, a devenit un oraș fantomă. Este înconjurat de forţele ruse de mai bine de o săptămână, iar înregistrările video din oraş arată pagube uriașe cauzate de rachete şi atacuri aeriene. Oficialii ucraineni spun că oraşul nu are "electricitate, iar resursele de apă, gaze şi căldură sunt limitate". Eforturile de restabilire a energiei electrice s-au încheiat cu succes, vineri, însă "inamicul a lovit din nou o reţea de electricitate".

Pe acelaşi subiect

Mii de militari ucişi de aproape 20 de zile de război

Kievul a anunţat sâmbătă că ”aproximativ 1.300” de militari ucraineni au fost ucişi în război.

Moscova a transmis că 498 de militari au fost ucişi în tabăra sa - unicul bilanţ rus de acst fel, anunţat a 2 martie -, în contextul în care Pentagonul evoca faptul că în primele două săptămâni de război au fost ucişi între 2.000 şi 4.000 de militari ruşi.

Un centru militar din apropierea frontierei cu Polonia, un stat membru NATO, a fost duminică ţinta unui bombardament care s-a soldat cu 35 de morţi, iar încercări de înceruire a Kievului continuă.

Experţi militari şi jurnalişti afirmă că, în rândul forţelor ruse din Ucraina domnesc dezorganizarea şi dezertările. Armata rusă a încercuit mai multe oraşe mari, inclusiv Kievul, şi continuă să asedieze Mariupolul, unde a ucis numeroşi civili.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o bombă uriașă neexplodată e scoasă pe fereastră cu macaraua, din apartamentul unui ucrainean