Meniu
Search
x

Video Cum arată oraşul Mariupol după bombardamentele neîncetate ale ruşilor? Imaginile din dronă arată că nicio stradă nu a rămas neatinsă

Cele mai recente imagini filmate care vin din Mariupol arată amploarea infernului adus de atacurile armatei ruse. Amploarea dezastrului generat în oraşul-port de la Marea Azov se poate vedea într-un videoclip filmat cu drona şi publicat pe reţelele de socializare.

De Redactia Observator la 14.03.2022, 12:48

Infrastructura civilă și clădirile rezidențiale din tot orașul au suferit pagube importante, iar localnicii spun că nicio stradă nu ar fi fost ocolită de bombardamente.

Un clip filmat cu drona, publicat de jurnalistul WSJ Bojan Pancevski, arată proporţiile dezastrului.

Pe acelaşi subiect

 

Peste 2.500 de locuitori din Mariupol au fost ucişi

Peste 2.500 de locuitori ai oraşului Mariupol, port la Marea Azov, au fost ucişi de la declanşarea invaziei militare ruse în Ucraina, pe 24 februarie, a anunţat Oleksii Arestovici, consilier al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, într-un interviu televizat luni, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

"Morţii nici nu mai sunt îngropaţi". Imagini dramatice arată cum tancurile rusești bombardează fără încetare blocuri de locuințe în Mariupol

"Catastrofă umanitară", așa descriu autoritățile ucrainene situația din Mariupol, orașul-port asediat fără încetare de trupele ruse. Administrația locală estimează că mii de civili au au fost uciși, de la începutul invaziei, multe dintre cadavre aflându-se încă sub dărâmături.

Mariupol e infern: Oamenii nu mai au apă, mâncare sau medicamente

Mariupol, oraşul încercuit şi bombardat de aproape două săptămâni, este în pragul colapsului. Oamenii nu mai au apă, nici mâncare sau medicamente. Un spital a fost atacat cu rafale de arme automate chiar sub privirile unei echipe de la Associated Press.

Război Rusia - Ucraina, ziua 19

Războiul din Ucraina se apropie de frontiera ţărilor NATO. Rusia a atacat ieri o bază militară aflată la câteva zeci de kilometri de graniţa Poloniei. 35 de oameni au murit, dar ruşii pretind că au eliminat 180 de aşa-zişi "mercenari străini", afirmaţie dezminţită categoric de ucraineni. Printre cei care şi-au pierdut viaţa, ieri, în urma atacurilor ruseşti, s-a numărat şi un respectat jurnalist american.

Astăzi, delegaţii Ucrainei şi Rusiei reiau negocierile pentru un armistiţiu. Ambele părţi susţin că un compromis ar putea fi obţinut în câteva zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cum arată oraşul Mariupol după bombardamentele neîncetate ale ruşilor? Imaginile din dronă arată că nicio stradă nu a rămas neatinsă