Antena Meniu Search
x

Momentul în care un tanc rusesc declanşează o mină antitanc. Imagini din dronă cu explozia vehiculului militar

Războiul din Ucraina a ajuns în a 21-a zi şi nu mai este un secret pentru nimeni că forţele ruse s-au lovit de o rezistenţă mai puternică decât se aşteptau atunci când Vladimir Putin a declanşat invazia ţării vecine. Forţele Armate Ucrainene au publicat încă o dovadă că ucrainenii au fost mai pregătiţi decât s-a crezut: imagini cu un tanc distrus după ce a declanşat o mină.

de Redactia Observator

la 16.03.2022, 10:26

Momentul în care un tanc rusesc declanşează o mină antitanc. Imagini din dronă cu explozia vehiculului militar
- Twitter

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini publicate surprinse cu o dronă şi difuzate pe Twitter de ucraineni arată cum un tanc al armatei ruse sare în aer după ce declanșează o mină.

Vehiculul blindat, despre care Forţele Armate Ucrainene precizează că ar fi făcut parte din Brigada Siceslav 25, este distrus în urma acestui atac. Imaginile nu au putut fi confirmate din surse independente.

Război Rusia - Ucraina, ziua 21

Pe acelaşi subiect

Este a 21-a zi de război în Ucraina, iar sirenele au sunat toată în mai multe orașe din ţară. În Mariupol, trupele ruse țin ostatici aproximativ 400 de medici și pacienți, spune primarul localității.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a cerut din nou aliaților occidentali să nu-i abandoneze pe ucraineni și i-a mulțumit lui Joe Biden pentru ajutorul de 13 miliarde de dolari oferit de SUA.

 În capitala asediată Kiev premierii Poloniei, Cehiei și Sloveniei au ajuns cu trenul pentru o întâlnire istorică alaturi de președintele Volodimir Zelenski, discuția celor patru prelungindu-se târziu în noapte.

Negocierile de pace nu au dat rezultate, dar vor continua şi astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un tanc rusesc declanşează o mină antitanc. Imagini din dronă cu explozia vehiculului militar