Antena Meniu Search
x

Considerat mort şi îngropat, un câine bătrân s-a salvat, dezgropându-se singur

Dik, un câine de 18 ani din Novonikolsk, Rusia, a devenit o adevărată vedetă locală. A fost înmormântat de stăpânele care îl credeau mort, dar a reuşit să se salveze dezgropându-se singur.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.04.2019, 18:37

La 18 ani, câinele Dik a găsit forţa să se dezgroape singur
Dik şi una dintre proprietarele care l-au îngropat - Irina Mudrova via The Sun

Dik, un câine de 18 ani din Novonikolsk, Rusia, a devenit o adevărată vedetă locală. A fost înmormântat de stăpânele care îl credeau mort, dar a reuşit să se salveze dezgropându-se singur.

Dik este un câine deţinut de două surori pensionare din localitatea amintită. Într-o dimineaţă, cele două femei nu au reuşit să-l trezească şi, ţinând cont de vârsta înaintată a câinelui, au crezut că patrupedul a murit.

Dik, câinele care s-a salvat singur după înmormântare

Conform The Sun, au izbucnit în lacrimi, dar au găsit puterea necesară să-i organizeze lui Dik o înmormântare pe măsură.

Pe acelaşi subiect

Imediat după ce a fost îngropat, patrupedul şi-a revenit în simţuri şi a reuşit să se dezgroape singur. Ba chiar a ajuns pe marginea unei şosele din apropiere, unde a fost zărit epuizat de mai mulţi trecători.

Oamenii l-au luat şi l-au dus la Open Your Heart, o organizaţie care se ocupă de protecţia animalelor. Angajaţii organizaţiei au plasat anunţuri pentru a găsi stăpâni pentru bătrânul Dik.

Donaţie de 5.000 de ruble pentru salvarea câinelui

Întâmplător, una dintre surori a văzut un astfel de anunţ şi nu i-a venit să creadă. Femeile au mers în fugă la Open Your Heart şi şi-au recuperat câinele.

Au fost atât de fericite încât au făcut şi o donaţie de 5.000 de ruble pentru organizaţia condusă de Irina Mudrova.

Cazul a implicat numeroase discuţii în mediul online. Internauţii le-au recomandat surorilor să ia în calcul celebra nuvelă horror Pet Sematary, a lui Stephen King.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Considerat mort şi îngropat, un câine bătrân s-a salvat, dezgropându-se singur