Antena Meniu Search
x

Un preot a fost dat afară din biserică, după ce soţia lui a câştigat un concurs de frumuseţe în Rusia

Serghei Zoţov, un preot în vârstă de 31 de ani, de la Catedrala Ortodoxă din Magnitogorsk, Rusia, a fost retrogradat, după ce soţia lui, Oksana Zoţova, 32 de ani, a câştigat un concurs de frumuseţe.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.04.2019, 16:59

Oksana s-a decis în urmă cu mai multe luni să se înscrie la Miss Sexuality, iar de atunci viaţa ei şi a soţului ei preot a devenit un coşmar. Au primit numeroase mesaje de ameninţare.

Încurajată de soţ, Oksana a participat la concurs şi chiar a câştigat primul loc. Conform Daily Mail, a fost momentul în care pentru cei doi au început să se închidă multe uşi.

Cel mai mult de pierdut a avut Serghei, care a primit interdicţie de a mai ţine slujbe în Catedrala Ortodoxă din Magnitogork. Mai mult, el nici nu mai are voie să intre în clădirea respectivă.

Preotul şi soţia miss s-au căsătorit când erau minori

În schimb, a fost trimis să ţină slujbe într-o localitate uitată de lume, la peste 40 de kilometri de oraş.

Părintele Feodor Saprikhin i-a acuzat pe cei doi de comiterea unui păcat, "pentru că nu este bine ca soţia unui preot să se expună astfel", iar cei care frecventau slujbele conduse de Zoţov  susţin acum că "el nu mai poate fi preot atâta timp cât nu este în stare să-şi facă ordine în sânul familiei".

Oksana se apără spunând că nu a avut intenţia de a defăima imaginea bisericii şi că ea oricum provine dintr-o familie religioasă şi nu şi-a permis niciodată să încalce normele existente.

Serghei şi Oksana s-au căsătorit când erau minori, cu acceptul părinţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un preot a fost dat afară din biserică, după ce soţia lui a câştigat un concurs de frumuseţe în Rusia