Antena Meniu Search
x

Momentul în care o motociclistă ratează un viraj şi se izbeşte cu peste 180 de km/oră de parapetele autostrăzii (Video)

O tânără motociclistă a filmat momentul în care ratează un viraj şi loveşte cu peste 180 de km/oră parapetele autostrăzii, prăbuşindu-se violent pe asfalt.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.10.2019, 15:31

O tânără motociclistă a filmat momentul în care ratează un viraj şi loveşte cu peste 180 de km/oră parapetele autostrăzii, prăbuşindu-se violent pe asfalt.

Accidentul s-a produs pe o autostradă din Soci, un oraș aflat în partea de vest a Federației Ruse, regiunea Krasnodar, pe litoralul estic al Mării Negre.

Imaginile postate pe YouTube arată trei motociclişti - doi bărbaţi şi o tânără - în timp ce fac acrobaţii şi rulează cu viteză pe autostrada care face legătura între Alder şi Krasnaya Polyana.

Băieții sunt filmaţi în timp ce merg pe o singură roată, în timp ce Dasha, o tânără bloggeriţă din Moscova, faimoasă în Rusia pentru cursele periculoase cu motocicleta, conduce fără să ţină mâinile pe ghidon.

Dasha, o tânără bloggeriţă din Moscova, faimoasă în Rusia pentru cursele periculoase cu motocicleta

Motociclistă loveşte cu peste 180 de km/oră un parapete, pe o autostradă din Rusia

La un moment dat, însă, în timpul unui viraj, fata pierde controlul motocicletei şi loveşte parapetele, prăbuşindu-se pe asfalt, scrie sochi24.tv

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A doua zi după accident, motociclista a postat pe Instagram imagini de pe patul de spital, plângându-se de rănile suferite. 

Dasha a scris că şi-a prins degetul mare în parapete, acesta fiind motivul din cauza căruia a zburat de pe motocicletă. 

Imediat după accident, fata a fost transportată la spitalul din Soci, apoi transferată la Krasnodar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o motociclistă ratează un viraj şi se izbeşte cu peste 180 de km/oră de parapetele autostrăzii (Video)