Antena Meniu Search
x

Video "Mulţumesc, Dumnezeule mare". Primele mărturii ale românilor implicaţi în carambolul uriaş din Ungaria

Mărturii şi imagini de coşmar ies la iveală şi la două zile după carambolul uriaş din Ungaria, în care au fost implicaţi şi români. Un şofer de camion din Gorj a postat pe facebook mărturii că a trecut pe lângă moarte. Între timp, autostrada M1 a intrat în reparaţii în locul unde s-a produs accidentul în lanţ cu 42 de maşini.

de Redactia Observator

la 13.03.2023, 19:50

Vezi și

Unul dintre camioanele implicate în carambolul enorm din apropiere de Budapesta era condus de Florin Rotaru. Bărbatul din Târgu Jiu a izbutit să iasă cu greu din cabina TIR-ului împrejurul căruia ardeau mai multe maşini. Şoferul a postat pe Facebook mai multe imagini cu maşini complet distruse în accidentul în lanţ în care au fost prinse multe automobile şi camioane cu numere de România. "Mulţumesc, Dumnezeule mare, că sunt bine", a scris supravieţuitorul pe Facebook.

Poliţiştii din Ungaria au adunat sute de probe şi încearcă să refacă filmul tragicului accident

La 48 de ore de la unul dintre cele mai grave accidente petrecute în Ungaria, au început lucrările pentru refacere a porţiunii de autostradă afectate. În porţiunea îngustată se formează cozi de maşini, iar mulţi şoferi au fost filmaţi cum întorceau pe contrasens, ca să iasă din ambuteiaj. Poliţiştii din Ungaria au adunat sute de probe şi încearcă să refacă filmul tragicului accident. Vinovaţii sunt greu de arătat încă. Ies, însă, la iveală, poveşti impresionante. Bărbatul de 44 de ani găsit carbonizat în maşina lui fusese un erou.

"Am auzit că era un tată care şi-a salvat întreaga familie, soţia şi trei copii. După aceea, scaunul de copil a luat foc şi a ars în totalitate (n.r. maşina). E un fel de noroc chior", a declarat Pál Győrfi, coordonator serviciu de urgenţă. Între timp, continuă să apară imagini tulburătoare de la carambolul uriaş în care au fost implicaţi şi mulţi români. O mamă, vizibil în stare de şoc, merge pe marginea autostrăzii şi pare să caute un loc sigur în care să se adăpostească împreună cu cei doi copii ai ei. Cinci români au fost implicaţi în carambol. Trei au fost internaţi în spitalele din Ungaria. O victimă a fost externată şi a ajuns de ieri acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "Mulţumesc, Dumnezeule mare". Primele mărturii ale românilor implicaţi în carambolul uriaş din Ungaria