Antena Meniu Search
x

Video NASA a publicat primul raport despre OZN-uri, după ce un ufolog a adus "cadavre de extratereştri" în parlamentul mexican

Congresul mexican este aproape să răspundă la una dintre marile întrebări ale omenirii. Suntem sau nu singuri în Univers? Asta după ce în faţa unei comisii parlamentare au fost prezentate două mumii despre care se crede că ar putea fi ale unor extratereştri. În Statele Unite, NASA a recunoscut că nu are explicaţii pentru unele obiecte zburătoare sau fenomene ciudate.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 20:41

Vezi și

În faţa parlamentarilor, jurnalistul Jaime Maussan a venit cu două sarcofage cu geamuri de sticlă. În ele, erau rămăşiţe care nu aduc deloc cu umanoizii. Au doar trei degete la fiecare mână şi capetele alungite, iar datarea cu carbon arată că sunt vechi de o mie de ani. O dovadă că extratereştrii au fost sau sunt printre noi, spun entuziaştii.

Jose Jaime Maussan, jurnalist: Este regina tuturor dovezilor. Dacă ADN-ul ne arată că nu sunt ființe umane și că nu există nimic care să arate așa în lume, ar trebui să o luăm ca atare. Sunt ființe non-umane.

Presupuşii vizitatori spaţiali au fost găsiţi în Peru

Tot acolo, oamenii de ştiinţă studiază de ani de zile desene gravate în pământ care nu pot fi explicate pe deplin. Parlamentarii mexicani au fost intrigaţi de ceea ce li s-a prezentat.

Pe acelaşi subiect

Sergio Gutierrez Luna, parlamentar mexican: Rămânem cu gânduri, preocupări și o cale pentru a continua să vorbim despre asta. Cum spuneam la început, să sperăm că acesta este primul dintre mai multe evenimente și că ne lasă cu considerația legislativă asupra necesității sau nu a propunerii de modificări ale legilor.

Astfel de descoperiri similare din trecut s-au dovedit a fi rămăşiţele unor copii mumificaţi. În 2017, acelaşi jurnalist a făcut afirmaţii identice în Peru. O anchetă a arătat însă că erau corpuri umane, acoperite cu un amestec de hârtie și adeziv sintetic. Subiectul stârneşte controverse însă şi în Statele Unite. NASA a ordonat o anchetă independentă care să analizeze semnalări ale unor fenomene anormale neidentificate. Iar azi a prezentat primele rezultate.

Bill Nelson, administrator NASA: Echipa de studiu independentă a NASA nu a găsit nicio dovadă că Fenomenele Anormale Neidentificate au origine extraterestră. Dar nici nu ştim ce sunt aceste fenomene.

Şeful NASA spune şi că matematica indică un singur rezultat posibil

Bill Nelson, administrator NASA: Dacă mă întrebaţi pe mine dacă eu cred că există viaţă într-un univers atât de vast încât încât îmi este greu să înţeleg cât de mare este, atunci răspunsul meu este "Da".

NASA va numi un director pentru analiza acestor fenomene. Recent, un fost ofiţer de informaţii a acuzat într-o audiere publică guvernul american că muşamalizează dovezile privind formele de viaţă străine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » NASA a publicat primul raport despre OZN-uri, după ce un ufolog a adus "cadavre de extratereştri" în parlamentul mexican