Antena Meniu Search
x

Video Harta cu zonele în care au fost observate OZN-uri, în ultimii 27 de ani. Pentagonul a făcut public documentul

Pentagonul a publicat, în premieră, un site care conţine o hartă cu zonele în care au fost văzute OZN-uri.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 08:39

Vezi și

Guvernul SUA este cunoscut pentru secretele bine păstrate atunci când vine vorba de a împărtăși ceea ce știe despre viața extraterestră.

Dar într-o posibilă încercare de transparență, Pentagonul a lansat un nou document care dezvăluie „apariţiile de OZN-uri în lume”. Site-ul include o hartă care dezvăluie locul în care au fost înregistrate cele mai multe observări de obiecte neidentificate, pe baza rapoartelor dintre 1996 și 2023. Harta a fost publicată la scurt timp după ce un șef de la Pentagon a recunoscut că sute de obiecte misterioase au fost reperate în întreaga lume de-a lungul timpului.

Unde au fost văzute cele mai multe OZN-uri

Analiza - desfăşurată pe parcursul a 27 de ani - a demonstrat că cele mai multe incidente au fost raportate în sudul şi vestul Japoniei, în apropierea oraşelor Nagasaki şi Hiroshima.

Oficialii niponi susţin că nu au primit niciun fel de document în acest sens, însă Pentagonul le-a furnizat trei videoclipuri în care ar apărea trei OZN-uri ce survolează spaţiul aerian al Japoniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Harta cu zonele în care au fost observate OZN-uri, în ultimii 27 de ani. Pentagonul a făcut public documentul