Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Cadavre de extratereştri" aduse de un ufolog în parlamentul mexican. "Suntem vizitați de ființe inteligente care vin pe Pământ din adâncurile universului"

Un cunoscut jurnalistul și ufologul mexican, Jaime Maussan, a prezentat la o audiere publică în Camera Deputaților din Mexic ceea ce el pretinde că sunt "două cadavre mumificate de extratereştri", relatează ziarul mexican El Universal. Jaime Maussan a adus la audierea din parlamentul mexican două cutii în care pretinde că se află cadavre mumificate, vechi de peste o mie de ani, ale unor extratereştri. El susţine că vechimea lor a fost stabilită în urma unor teste cu carbon 14. La scurt timp după audieri, imaginile au devenit virale, ducând la dezbateri aprinse pe internet între cei care cred că extratereştrii există şi ne-au vizitat şi cei care se îndoiesc.

de Adrian Popovici

la 13.09.2023, 15:48

"Vom arăta corpuri non-umane, care fac parte din evoluția noastră, conform testului efectuat de UNAM, aceste ființe au mai mult de o mie de ani" a spus el. 

Audierea din parlament a fost organizată cu scopul de a pune bazele unei legislații privind fenomenele aeriene neidentificate anomale şi a adunat un publicul larg, curioși și experți în domeniu, care au împodobit sala. Mulţi nu au încăput în sală.

O echipă de cercetători de la Universitatea Națională Autonomă din Mexic a stabilit, de asemenea, prin analizele cu carbon 14, că "ființele" au fost îngropate timp de un mileniu acoperite de diatomee, un tip de alge care nu permite creșterea bacteriilor sau ciupercilor, fiind astfel extrem de bine conservate. Maussan a insistat că extratereștri nu sunt mumii, ci "corpuri întregi, complete" şi care "nu au fost manipulate în interior și care au o serie de elemente care le fac cu adevărat extraordinare".

El a susținut că aceste descoperiri, împreună cu mărturiile oferite de David Grusch (n.r. ufolog) și Ryan Graves (n.r. pilot american), au oferit dovezi suficiente pentru a demonstra existența vieții extraterestre. Jaime Maussan a declarat apoi că, dacă avem curajul să acceptăm "că suntem vizitați de ființe inteligente non-umane care vin pe Pământ din adâncurile universului, am putea chiar călători în alte universuri."

Pe acelaşi subiect

El a adăugat că autoritățile și publicul ar trebui să accepte acest lucru pentru a asigura siguranța spațiului aerian mexican, pentru a spori cercetarea pe această temă și pentru a crește transparența în astfel de probleme.

O nouă controversă pe internet

Cu toate acestea, în timp ce cei care cred în existenţa OZN-urilor au primit cu entuziasm pe reţelele sociale "dovezile" aduse de ufolog, scepticii au pus la îndoială întreaga mărturie a acestuia. Mai exact, aceștia susțin că în timpul audierilor au fost prezentate două din cele șase exemplare fosilizate care au fost găsite în interiorul unei mine în apropierea liniilor Nazca în 2017.

Imaginile unuia dintre corpurile mumificate, care au ajuns atunci virale în întreaga lume, arătau o figură umanoidă cu un craniu alungit și trei degete la fiecare mână și picior.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Cadavre de extratereştri" aduse de un ufolog în parlamentul mexican. "Suntem vizitați de ființe inteligente care vin pe Pământ din adâncurile universului"