Antena Meniu Search
x

Nepotul lui Bob Marley, Jo Mersa Marley, găsit mort în maşina sa. Cântăreţul de 31 de ani a lăsat în urmă o fetiţă

Unul dintre nepoţii legendarului Bob Marley, interpretul reggae Jo Mersa Marley, a murit la vârsta de 31 de ani, a anunţat presa americană. Trupul neînsufleţit a fost găsit în maşina sa.

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 13:18

Jo Mersa Marley
Muzicianul Jo Mersa Marley, nepotul lui Bob Marley, a murit la vârsta de 31 de ani - Facebook / Jo Mersa Marley

Joseph Marley, zis Jo Mersa Marley, a murit la vârsta de 31 de ani. Nepotul lui Bob Marley şi fiul lui Stephen Marley, era artist, potrivit revistei Rolling Stone. Cauza morţii nu a fost dezvăluită.

Mai multe surse, între care TMZ, vorbesc despre astm. Potrivit postului de radio caraibian WZPP Radio, Jo Mersa Marley ar fi fost găsit în maşina sa marţi dimineaţă. Staţia a indicat că el era căsătorit şi are o fiică. 

Mesaj de condoleanţe după vestea neaşteptată

Prim-ministrul jamaican Andrew Holness s-a declarat pe Twitter "profund întristat" în urma anunţului referitor la moartea artistului şi a prezentat condoleanţe părinţilor acestuia, Stephen şi Kerry.

Pe acelaşi subiect

"Sunt profund întristat de vestea morţii artistului Joseph Marley, fiul starului reggae Stephen Marley şi nepotul superstarului reggae Bob Marley", a scris Andrew Holness, pe Twitter. "Moartea sa prematură, la vârsta de 31 de ani, este o mare pierdere pentru următoarea generaţie de muzicieni", a continuat el. "Fie ca el să găsească odihnă veşnică în timp ce plângem pierderea lui...".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut în Jamaica în 1992, Jo Mersa Marley s-a mutat la Miami la vârsta de 11 ani, potrivit News. Tatăl său, Stephen Marley, a făcut parte din Ziggy Marley and the Melody Makers, un grup înfiinţat împreună cu fraţii şi surorile sale Ziggy, Sharon şi Cedella Marley. Jo Mersa Marley a crescut înconjurat de muzică şi de muzicieni. 

După liceu, el a făcut studii de inginer de sunet lansându-şi propriile proiecte muzicale, potrivit revistei People. Primul său EP, „Comfortable”, a fost lansat în 2014. Al doilea, intitulat „Eternal”, a apărut anul trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Nepotul lui Bob Marley, Jo Mersa Marley, găsit mort în maşina sa. Cântăreţul de 31 de ani a lăsat în urmă o fetiţă