Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nicoleta a fost ucisă în Spania de fostul soţ, cu care se împăcase acum două luni. Filmul crimei care a îngrozit comunitatea din Alovera

Sâmbătă noapte, o crimă oribilă a şocat comunitatea din oraşul Alovera, provincia Guadalajara, Spania. O româncă a sfârșit ucisă de fostul ei soț, la doar 41 de ani. Publicația El Espanol a dezvăluit detalii teribile despre viața pe care a trăit-o Clara Nicoleta alături de cel cu care împărțise 13 ani de căsnicie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.06.2021 , 12:00

Vara trecută, Nicoleta Clara nu a mai suportat chinurile și a spus destul. După 13 ani de căsnicie, românca de 41 de ani a decis să divorțeze de Alvaro, partenerul ei spaniol în vârstă de 54 de ani. 

Și-a spus că merită mai mult, se săturase ca bărbatul ei să nu găsească locuri de muncă stabile și că ea trebuia să muncească pentru doi, nu mai voia scandaluri și era sătulă de crizele lui de gelozie. Ajunsese până într-acolo încât nu o mai lăsa să se machieze, scrie El Espanol.

Aşa că Nicoleta a divorţat.

Articolul continuă după reclamă

În urmă cu două luni, însă, când se afla la serviciu, românca i-a spus prietenei sale Davinia că l-a iertat pe Alvaro și că vrea să-i mai acorde o șansă. Ceea ce s-a și întâmplat. 

Pe acelaşi subiect

L-a reprimit acasă, iar sâmbăta trecută a înjunghiat-o mortal. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmul crimei din Alovera. Nicoleta Clara a devenit 15-a femeie ucisă de partener în Spania, în 2021

Nicoleta a fost ucisă, sâmbătă noapte, într-un apartament din orașul Alovera din Guadalajara, pe strada Octavio Paz, în jurul orei 22:35. 

Chiar agresorul a fost cel care a sunat la poliție. La fața locului a ajuns și un echipaj de prim-ajutor, însă pentru româncă nu se mai putea face nimic, în afară de constatarea decesului.

Potrivit publicației iberice, Clara Nicoleta a devenit astfel 15-a victimă a violenței domestice în Spania, în acest an.

"A fost prietena mea și colega mea timp de 6 ani", mărturisește cu larcrimi în ochi Davinia.

Tânăra, al cărei apartament se afla sub cel unde trăia Nicoleta, a povestit ce s-a întâmplat și ce a auzit în noaptea în care s-a produs nenorocirea:

"Am ajuns acasă în jurul orei 22.00 și vorbeam cu sora mea la telefon. A trebuit să închid pentru că am auzit că se întâmplă ceva în apartamentul Clarei, ea locuia chiar deasupra mea. Certurile între ea și partenerul ei erau frecvente, însă aceasta a fost diferită. L-am auzit țipând, am auzit mobilele spărgându-se, ușile trântite, ceva îngrozitor. Credeam că îi face ceva, dar nu m-am gânit la așa ceva. Am sunat la poliție, mi-au spus că fuseseră deja chemați și, cinci minute mai târziu, nu se mai auzea nimic. Am crezut că lucrurile s-au rezolvat. Dar nu a fost așa...". 

Clara, împreună cu prietena ei Davinia

elespanol.com

Spaniolul a acuzat-o pe româncă de infidelitate

Nicoleta Clara a venit în Spania cu întreaga ei familie când era foarte tânără, avea în jur de 20 de ani. Era la sfârșitul anilor 90 sau începutul anilor 2000. Părinții femeii trăiesc tot în Spania, nu departe de casa fiicei lor. De asemenea, are patru frați, doi aici, în Spania, și două surori, una în Anglia, cealaltă în România.

elespanol.com

Femeia de 41 de ani lucra în cadrul unei societăţi de textile, situată în Meco, Jevaso. În ultimii ani, Nicoleta a muncit pe tura de noapte și câștiga aproximativ 1.000 de euro. Cu acești bani, ea și Álvaro erau nevoiți să se descurce în fiecare lună, în condițiile în care bărbatul de 54 de ani nu reușea să-și găsească un loc de muncă stabil.

Nicoleta și Alvaro s-au căsătorit în 2007 și, pentru că nu puteau avea copii, aveau doi câini, Randy și Robin, pe care îi iubeau nespus de mult. 

elespanol.com

Deși Davinia nu are dovezi că prietena ei fi fost maltratată, ea spune că din momentul în care s-a împăcat cu Alvaro, în urmă cu două luni, certurile între Nicoleta şi partenerul ei erau permanente. Săptămâna trecută, însă, certurile între ei s-au acutizat. Auzea cum Alvaro o acuza că a avut o relaţie cu altcineva cât timp fuseseră despărțiți.

Și tot așa, până sâmbăta trecută, când el a decis să o omoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Nicoleta a fost ucisă în Spania de fostul soţ, cu care se împăcase acum două luni. Filmul crimei care a îngrozit comunitatea din Alovera