Antena Meniu Search
x

Noi detalii şocante ale carnagiului din Las Vegas. Atacatorul Paddock ar fi plănuit un DUBLU ATAC

Autorul atacului sângeros din Las Vegas, închiriase o cameră la un hotel din apropierea locului carnagiului în timpul festivalului 'Life is Beautiful'.

Autorul atacului sângeros din Las Vegas închiriase o cameră la un hotel din apropierea locului carnagiului în timpul festivalului 'Life is Beautiful', iar anchetatorii iau în calcul că ar fi putut 'primi ajutoare' în atacul său.

Stephen Paddock a închiriat o cameră prin sistemul Airbnb la hotelul Ogden din Las Vegas în perioada festivalului de muzică.

Acest fapt l-a pus pe gânduri pe şeriful oraşului Las Vegas, Joseph Lombardo, care este de părere acum că acesta nu a acţionat de unul singur în sângerosul atac de la Las Vegas, potrivit The Guardian.

Lombardo l-a descris pe Paddock (64 de ani) drept 'tulburat şi periculos' şi a precizat că, după atacul comis duminică de acesta la Las Vegas şi soldat cu cel puţin 58 de morţi, în maşina autorului au fost găsite mai multe cutii cu explozibil şi 1.600 de cartuşe.

Pe acelaşi subiect

Şeriful şeriful oraşului Las Vegas, Joseph Lombardo, a subliniat că atacul comis de Stephen Paddock a fost 'planificat meticulos' şi a precizat că în atac au fost rănite 489 de persoane, revizuind în scădere precedentul bilanţ care indica peste 500 de răniţi.

Duminică seară, Stephen Paddock a deschis focul de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay din Las Vegas asupra unei mulţimi de 22.000 de oameni adunaţi în apropiere pentru un concert de muzică country, în cel mai sângeros atac de acest gen din istoria modernă a SUA. 

Sursa: Agerpres , The Guardian 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Noi detalii şocante ale carnagiului din Las Vegas. Atacatorul Paddock ar fi plănuit un DUBLU ATAC