Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi DEZVĂLUIRI în cazul morții fiicei unui celebru actor britanic! Tânăra a fost descoperită fără suflare chiar în ziua în care împlinea 25 de ani: “Am pierdut un înger“ (FOTO, VIDEO)

Noi informații apar în cazul morții  fiicei actorului britanic John Michie, Louella Eve Fletcher-Michie. Tânăra a fost descoperită fără suflare, luni dimineață, într-o zonă împădurită din Lulworth, Dorset, unde s-a desfășurat festivalul de muzică Bestival. Louella a murit chiar în ziua în care împlinea 25 de ani.

de Redactia Observator

la 13.09.2017 , 19:19

Noi informații apar în cazul morții fiicei actorului britanic John Michie, Louella Eve Fletcher-Michie. Tânăra a fost descoperită fără suflare, luni dimineață, într-o zonă împădurită din Lulworth, Dorset, unde s-a desfășurat festivalul de muzică Bestival. Louella a murit chiar în ziua în care împlinea 25 de ani.

Potrivit presei britanice, familia Louellei a dezvăluit că aceasta ar fi consumat substanțe interzise înainte de a fi găsită decedată la festivalul Bestival.

Articolul continuă după reclamă

“Am pierdut un înger“

Pe acelaşi subiect

Într-un comunicat transmis publicației The Sun, familia actorului britanic s-a declarat "distrusă de oribila tragedie", precizând că nu crede că există "vreo intenție criminală" în cazul morții tinerei.

“Am pierdut un înger. Moartea ei este o greșeală tragică, un accident tragic. Am aprecia dacă informațiile publicate în acest caz vor fi atent verificate, înainte de a cunoaște toate faptele“, se mai arată în comunicat.

Bărbatul arestat inițial în acest caz, rapperul Ceon Brougton, care era iubitul Louelei, a fost audiat de poliție, sub suspiciunea de omucidere și furnizarea de droguri de clasă A, însă a fost eliberat după două zile.

Foto: Louella Michie și Ceon Brougton

“O examinare post-mortem a avut loc pe 11 septembrie, iar aceasta nu a relevat urme de violență. Cu toate astea, alte investigații vor fi efectuate în următoarele săptămâni, inclusiv teste toxicologice, pentru a stabili dacă victima a consumat anumite substanțe sau dacă există alte circumstanțe suspecte. Un bărbat în vârstă de 28 de ani, care era un apropiat al victimei, a fost arestat sub suspiciuna de omucidere și furnizarea de droguri de clasă A. Acesta a fost eliberat, dar va rămâne la dispoziția anchetatorilor“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Dorset.

“Ceon nu este un criminal“

Familia rapperului Ceon Brougton a sărit în apărarea acestuia, susținând că nu este un criminal.

“Sunt șocată de arestarea lui. A locuit cu mine în urmă cu câțiva ani. Este un băiat extrem de politicos, nu l-am văzut niciodată să fie violent sau agresiv“, a declarat bunica lui, Sylvia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Noi DEZVĂLUIRI în cazul morții fiicei unui celebru actor britanic! Tânăra a fost descoperită fără suflare chiar în ziua în care împlinea 25 de ani: “Am pierdut un înger“ (FOTO, VIDEO)