Antena Meniu Search
x

ȘOC în Marea Britanie! Fiica unui renumit actor A FOST UCISĂ în timpul unui festival de muzică. Tânăra avea doar 25 de ani (FOTO)

Fiica unui renumit actor din Marea Britanie a fost ucisă, luni, în timpul unui festival de muzică, scrie Daily Mirror.

Fiica unui renumit actor din Marea Britanie a fost ucisă, luni, în timpul unui festival de muzică, scrie Daily Mirror.

Fiica starului cunoscut din serialul „Coronation Street” a fost găsită moartă, luni dimineață, într-o zonă împădurită din Lulworth, Dorset, unde s-a desfășurat festivalul de muzică Bestival.

Fiica actorului britanic John Michie a fost ucisă, în timpul unui festival de muzică

Vestea a fost confirmată de agentul actorului: "Din nefericire, pot confirma moartea tragică a fiicei lui John Michie, Louella, la Bestival. John și soția sa Carol doresc să le fie respectată intimitatea în aceste momente dramatice pentru familie".

Pe acelaşi subiect

Cu doar câteva zile înainte de festival, actorul a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu fiica sa care își cusea o rochie pentru participarea la festival.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit sursei citate, un bărbat de 28 de ani, din Londra, a fost arestat sub suspiciunea că ar fi ucis-o pe Louella Michie.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla motivul crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » ȘOC în Marea Britanie! Fiica unui renumit actor A FOST UCISĂ în timpul unui festival de muzică. Tânăra avea doar 25 de ani (FOTO)