Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu vom uita gingășia ta, Vlăduț!". Un tânăr român a murit fulgerător în Italia, la doar 18 ani. Rezultatul autopsiei este înfiorător

Vlad Andrei Lăcătuș, un tânăr român de doar 18 ani, a murit la Cadoneghe, în provincia Padova, Italia, marțea trecută. Atunci, presa din Peninsulă a scris că băiatul s-ar fi stins din cauza unei supradoze, lucru confirmat, la o săptămână de la tragedie, de rezultatul autopsiei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.10.2022, 11:42

Il Gazzettino dezvăluie că românul a murit în urma unei supradoze de metadonă. Așa a reieșit din autopsia efectuată asupra cadavrului tânărului de 18 ani, de către medicul legist Rafi El Mazloum di Dolo. Plămânii băiatului prezentau diverse leziuni, care sunt atribuite consumului de heroină sau metadonă. În 60 de zile va fi anunţat şi rezultatul testelor toxicologice, care va finaliza ancheta procurorului Marco Brusegan. 

Vlad a murit la spitalul din Padova

Vlad Andrei și-a petrecut noaptea de luni până marți, săptămâna trecută, la locuința sa din Cadoneghe, împreună cu un amic de-al său. În jurul orei 7 dimineața, a fost găsit inconștient.

O ambulanță l-a transportat pe băiat la Spitalul din Padova, iar medicii, în incercarea disperată de a-i salva viața, i-au făcut inclusiv oxigenare prin membrană extracorporală (ECMO), timp ce jumătate de oră. Din păcate, nu a ajutat. Metadona îi compromisese deja plămânii tânărului de 18 ani, scriu jurnaliștii italieni. Băiatul a murit la scurt timp după ce a intrat în camera de urgență. 

Pe acelaşi subiect

Filmul tragediei

Prietenul pe care l-a găzduit Vlad, în noaptea de dinaintea tragediei, le-a povestit carabinierilor ce s-a întâmplat în casa din Cadoneghe. El a explicat că, luni, Vlad urma să primească sticlă de metadonă de la M.T., de 23 de ani, cu domiciliul în aceeași clădire. Conținutul, conform celor declarate de prieten anchetatorilor, Vlad l-ar fi ingerat în aceeași seară, întorcându-se apoi acasă, unde a acuzat dureri în timpul nopții. Abia dimineața însă, situația a apărut în toată gravitatea ei. Potrivit prietenului său, până luni seară, Vlad nu ar fi consumat niciodată droguri. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vestea morții lui Vlad Andrei a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut și iubit pe băiatul de 18 ani. "Ai plecat într-o lume doar a ta, să-ți vegheze drumul in rândul celor de sus nu te-ai mai gândit la fiecare vis al tău, să-ți bucuri pe cei dragi... o nazbatie de copil... cuvintele sunt descărcări ale noastre...cu ele rămânem Vladu" / "Dumnezeu să te aibă in pază copil frumos ! Putere familiei să treacă peste acest mare necaz" / "Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i așeze sufletul în rândul celor drepți! Păcat, un copil cu visuri spulberate s-a alăturat celor sfinți! Odihnă veșnică printre îngeri!!" / "Ai plecat mult prea devreme si fulgerător" / "Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. De azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Nu vom uita veselia și gingășia ta, Vlăduț! Dumnezeu să te ierte! Mă doare chiar să mă gândesc la asta, e greu de vorbit. Memorie eternă!".

În prezent, M.T, tânărul de 23 de ani, de asemenea român, care i-ar fi livrat metadona lui Vlad, este suspect în acest caz, fiind acuzat de moartea băiatului, ca urmare a unei alte infracțiuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » "Nu vom uita gingășia ta, Vlăduț!". Un tânăr român a murit fulgerător în Italia, la doar 18 ani. Rezultatul autopsiei este înfiorător