Antena Meniu Search
x

O româncă băută bine a vandalizat sediul Poliţiei Municipale, în Italia. A folosit lopata pe post de berbec, apoi a adormit pe canapea

Alcoolul i-a luat mințile! O româncă a forțat intrarea de la sediul poliției, a reușit să intre în birouri și a făcut haos. În drumul ei a dărâmat ghivece de flori, a spart geamuri și a stricat mobilierul. Incidentul a avut loc în provincia Reggio Calabria, din Italia.

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 15:39

O româncă băută bine a vandalizat sediul Poliţiei Municipale, în Italia
O româncă băută bine a vandalizat sediul Poliţiei Municipale, în Italia - Gazzetta del Sud

O româncă furioasă a întors cu susul în jos sediul poliției în noaptea de luni spre marți. Mai exact, este vorba despre sediul Comandamentului Poliției Municipale, situat în Piazza Valarioti. Contrar a ceea ce s-a crezut inițial, nu a fost nici un gest de intimidare, nici o tentativă de vandalizare, notează Gazzetta del Sud.

În schimb, este rezultatul furiei devastatoare a unei românce de treizeci de ani, cunoscută de ceva vreme de polițiști, care - după ce a consumat mult alcool și după ce s-a certat cu o prietenă care a încercat s-o descurajeze -, s-a înarmat și s-a îndreptat spre sediul poliției. Mai întâi s-a răzbunat pe poarta de la intrare, forțând-o, apoi, folosind lopata de parcă ar fi fost un berbec, a spart ușa și a intrat în birouri, dărâmând cutii de flori, spărgând geamuri și stricând mobilierul. Apoi, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, s-a întins pe o canapea și a adormit.

Alarma a fost declanșată ieri dimineață, la ora 7.30, când agenții și comandantul Domenico Martino au intrat în birou pentru a începe tura. Trezindu-se, femeia a încercat să scape pe o fereastră, dar a fost oprită și arestată. Pentru că acuza dureri, aceasta a fost dusă de urgență la Spitalul Polistena, unde medicii nu au găsit traumatisme notabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O româncă băută bine a vandalizat sediul Poliţiei Municipale, în Italia. A folosit lopata pe post de berbec, apoi a adormit pe canapea