Antena Meniu Search
x

Galerie foto Strivit sub un TIR care transporta cherestea. Un șofer a murit într-un accident șocant, pe tronsonul "blestemat" al autostrăzii A4 din Italia

Accident șocant pe autostrada A4 din Italia, soldat cu moartea unui bărbat de 48 de ani, soț și tată iubitor, pasionat de muzică și motociclete. Bărbatul se afla la volanul unui BMW când, din motive care încă nu au fost stabilite, a intrat cu viteză sub un TIR care transporta cherestea. A murit pe loc. Atenție, imagini și informații cu puternic impact emoțional!

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.10.2022, 09:47

Tragedia s-a produs pe A4, în după-amiaza zilei de marți, 18 octombrie 2022, chiar înainte de ora 17.30, pe tronsonul dintre joncțiunea San Stino di Livenza și joncțiunea Portogruaro. O porțiune a autostrăzii considerată blestemată, din cauza numeroaselor accidente tragice care se produc aici. 

Maurizio Durì, un manager de 48 de ani din Friuli, cu domiciliul în Udine și originar din Buttrio, se afla la volanul mașinii sale și conducea în direcția Trieste când, se pare, nu a observat că TIR-ul este oprit, ajungând cu BMW-ul sub remorca plină cu lemne. 

O dinamică similară cu nenorocirea de la San Donà, în care șapte persoane au murit pe 7 octombrie, după ce microbuzul în care se aflau a intrat cu viteză într-un camion staționat.

Accidentul cumplit a avut loc pe același tronson al autostrăzii.

Pe acelaşi subiect

Pentru Maurizio Durì, impactul a fost fatal, imaginile surprinse la locul tragediei fiind de-a dreptul șocante. Potrivit publicației Il Messaggero, a fost nevoie de o macara pentru extragerea bolidului de sub TIR-ul încărcat cu cherestea. La fața locului au intervenit rapid medicii cu ambulanța, un elicopter, pompierii și poliția rutieră. Din nefericire, pentru bărbatul de 48 de ani salvatorii nu au mai putut face nimic, fiind nevoiți să declare decesul.

Maurizio Durì era tatăl a două fete

Moartea subită a lui Maurizio Durì lasă în Friuli multă durere. 

Bărbatul era director de vânzări al multinaționalei Smith & Nephew, care produce dispozitive medicale. Originar din Buttrio, locuia de câțiva ani la Udine, împreună cu soția și fiicele sale. A fost un mare iubitor de motociclete și era pasionat de muzică. Publicația Friuli Oggi scrie că Maurizio cânta la acordeon în formația Quella Sporca Mezza Dozzina. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe rețelele de socializare curg neîncetat mesajele de durere și condoleanțe de la prietenii săi și de la mulți oameni care l-au cunoscut și iubit: "Am pierdut un muzician... am pierdut un prieten" / "Zâmbetul tău ar fi liniștit pe oricine, chiar și în mijlocul furtunii. Era un zâmbet pe care îl aveai înăuntru!! .. erai dintr-o altă lume" / "Peter Pan. Nu ai vrut să îmbătrânești. Și ai reușit. Eu te voi iubi mereu".

Polițiștii italieni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Strivit sub un TIR care transporta cherestea. Un șofer a murit într-un accident șocant, pe tronsonul "blestemat" al autostrăzii A4 din Italia